Dijital İşler'de bu hafta Pegasus'un dijital dünyasını konuştuk

dijital-isler-bolum-41_6960882-74490_640x360Dijital İşler'e bu hafta Booking.com ve AUDITORE'in hazırladığı dijital kampanyalarla birlikte konuklarımız var. Pegasus'un Pazarlama Direktörü Onur Dedeköylü'yle birlikte Dijital Pazarlama Müdürü Didem Namver konuk oldular. Konuklarımız Pegasus'un e-ticaret hacminden dijital pazarlama stratejisine kadar detaylı bilgiler paylaştı.

Geçen hafta sizinle paylaştığımız "atlayıp gitsem" kampanyasıyla Pegasus'ta yeni bir marka mimarisi yaptıklarını belirten Onur Dedeköylü e-ticaret sitesinin varlığıyla birlikte dijital dünyada yaptıkları kampanyalarının dönüşünü daha kolay oluşturduklarını dile getirdi. E-ticaret hacimlerinin toplam satışın yüzde 40'ının üstünde olduğunu paylaşan Onur Dedköylü'nün rakam paylaşmasada Pegasus'un halka açık şirket olmasından dolayı satışlarına baktığımızda e-ticarette yaklaşık 1 milyar TL hacmin olduğunu söyleyebiliriz.

Pegasus'un dijital kanallarda varlığı ve en iyi geri dönüşleri nereden açıklayan Didem Namver burada arama motoru reklamlarına dikkat çekti. 2013 içerisinde 5'e yakın kampanya yapan Pegasus'un burada ulaştığı rakamlar yönüyle de açıklama yapan Didem Namver'in dikkat çektiği konulardan biri de video içerik oldu. Atlayıp gitsem kampanyasıyla YouTube'da ilk hafta 100 bin barajını aşan Pegasus geçen süre içerisinde 300 binden fazla izlenmeye ulaşmış.

Pegasus'un dijital dünyaya bakışını ve aldığı aksiyonları konuştuğumuz Dijital İşler'de Booking.com'un eğlendiren videosu ile birlikte AUDITORE'in yaratıcı kampanyası da var. Keyifli izlemeler :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.