DLD14, İçerik ve Bağlam temasıyla başladı

DLD14, İçerik ve Bağlam temasıyla başladı

Avrupa'nın en önemli etkinliklerinden biri olan DLD konferansı başladı. Dijital-Yaşam-Tasarım (Digital-Life-Design) anlamına gelen DLD ismiyle Hubert Burda ve Yossi Vardi tarafından ilk kez 2005 yılında düzenlenen etkinlik, sadece davet edilen katılımcılara ev sahipliği yapıyor.

Webrazzi'nin de medya sponsorlarından biri olduğu etkinliğin canlı yayınını buradan izleyebilirsiniz. Dijital dünyanın öne çıkacak konularının tartışılacağı konferans, Hubert Media Yönetici Direktörü Steffi Czerny'nin açılış konuşmasıyla başladı.

Yaklaşık on yıl önce konuştukları konuların bugünün en çok konuşulan olayları olduğunu dile getirerek konuşmasına başlayan Czerny, 2005 yılında düzenledikleri etkinlikte Blackberry'nin en çok kullanılan cihaz olduğunu, Big Data'nın sadece bilim adamlarının ağzındaki popüler bir kelime olduğunu paylaştı.

Güncelleme: Açılış konuşmasının tamamını yazının sonunda izleyebilirsiniz.

photo 4

Bugün ise Blackberry'nin çok geride olduğunu Büyük Veri'nin ise günümüzün bir gerçeği ve iş alanı olduğunu paylaşan Czerny, kısa konuşmasının ardından DLD Başkanı Hubert Burda'yı davet etti. DLD'nin diğer başkanı geçtiğimiz yıl Webrazzi Summit'in konuşmacılarından biri olan Yossi Vardi, hasta olduğu için bu yılki DLD konferansına katılamamış.

photo 2

Sözlerine Vardi'yle birlikte başardıkları işleri ve DLD konferansındaki payını aktararak başlayan Burda, Avrupa'nın dijital dünyadaki yerini ve Avrupa'dan kazanılabilecek önemli başarılar olduğunu belirtti.

DLD konferansından çeşitli oturumları paylaşıyor olacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.