Yapı Kredi'den mobil uygulama geliştirme yarışması: Fikrimobil

Yapı Kredi'den mobil uygulama geliştirme yarışması: Fikrimobil

Yapı Kredi'nin üniversite öğrencileri için düzenlediği mobil uygulama geliştirme yarışması Fikrimobil'e başvuru süreci başladı. İlk üçe giren projelerin para ödülü kazanacağı yarışmada ayrıca en beğenilen uygulamaya Yapı Kredi özel ödülü verilecek.

Ana hedefin üniversite öğrencileri ile iletişim kurmak ve öğrencilerin finans sektörü ile yakınlaşmalarını sağlamak olan yarışmanın başvuru tarihleri 6 Ocak - 17 Şubat arası.

Üniversite öğrencilerinin mobil teknoloji altyapıları ile gerçekleştirecekleri yaratıcı fikirleri ortaya çıkarmak ve sonucunda bir prototip üretebilmelerine olanak sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmada birinci olan projeye 15.ooo TL, ikinciye 10.000 TL, üçüncüye 5.000 TL para ödüllerinin yanında en beğenilen projeye Yapı Kredi özel ödülü verilecek.  

Screen Shot 2014-01-10 at 15.17.04

6 Ocak - 14 Şubat tarihleri arasında başvuruların alınacağı yarışmada bireysel veya takım olarak öğrenciler başvurularını yapabilecekler. Başvuru sürecinin ardından bireysel veya ekip olarak katılanlar  proje planlarını hazırlayacaklar ve uygulama geliştirme sürecine başlayacaklar.

17 Şubat'ta sona erecek başvuruların ardından gelen projeler için ön değerlendirme süreci başlayacak ve bu süreçte fikir komitesi tarafından gelen fikirler: Kullanılabilirlik, Fonksiyonellik, Pazarlama Değeri, Yaratıcılık, Uygulanabilirlik, Verimliliğe Katkısı başlıkları altında değerlendirilecek.

3 Mart tarihinde ilan edilecek ön elemeyi geçen yarı finalistler Yapı Kredi Bankacılık Üssün’e davet edilecek ve kurum tanıtılarak mentorluk desteğinin ardından (Fikir sahipleri mentorlar ile 2 haftada bir olmak üzere yüz yüze gelerek çalışabilecekler) sektörün önde gelen isimleri tarafından oluşturulan jüri finale kalan projeleri belirleyerek ardından seçilen projelere belirlenen ödüller verilecek.

Yapı Kredi bankasının düzenlediği Fikrimobil yarışması hakkında daha detaylı bilgi almak ve başvuruda bulunmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.