Hello Tomorrow: Avrupa'da yaşayan geleceğin girişimci ve liderleri bir araya geliyor

Hello Tomorrow: Avrupa'da yaşayan geleceğin girişimci ve liderleri bir araya geliyor

Bugün sizlere kar amacı gütmeyen bir organizasyonu tanıtacağız: Hello Tomorrow.

Hello Tomorrow'un vizyonu, Avrupa'da bulunan girişimci ve liderlere projelerinde yardımcı olmak. Hello Tomorrow adından da anlayabileceğiniz üzere ağırlıklı olarak gelecekle özdeşleşen konular üzerinde duruyor. Örneğin big data, robotic, enerji ve Biomedicine gibi.

Aşağıda takvimini detaylı bir şekilde paylaşacağımız organizasyon sonucunda katılımcı projeleri değerli para ödülleri bekliyor. Birinci olan girişimci 100 bin euro nakit para ödülünün sahibi olurken sponsor destekleriyle 5 ayrı küçük ödül de dağıtılıyor. Ödüller ve organizasyonun katılımcıları sağlayacağı faydalarla ilgili detaylara şuradan bakabilirsiniz.

Hello Tomorrow'da toplamda 25 ayrı proje 2 ay sürecek olan mentör oturumlarına katılmaya hak kazanıyor. Türkiye'den de girişimci ve liderleri beklediklerine vurgu yapan organizasyon ekibi ile konuştuğumuzda şu 3 farklı grubun da başvuru yapılabileceğini öğrendik: başka bir projeye dahil olmak isteyen bağımsız girişimciler, tamamlanmamış bir projeye sahip olan ve başka girişimcilerle tanışıp projeyi tamamlamak isteyenler, hazır olan -veya hazır olmak üzere olan- bir projeye sahip olan girişimciler.

Organizasyona destek veren şirketlere ve jüride bulunan isimlere bakarak Hello Tomorrow'un ne kadar değerli olduğunu rahatlıkla anlayabilirsiniz.  Konuyu ilgi çekici bulanlar katılım sayfasına inceleyebilirler.

Hello Tomorrow'un 28 Ocak'ta İstanbul buluşması var

Hello Tomorrow'un İstanbul buluşması ise 28 Ocak'ta gerçekleşiyor. saat 18.30'da The House Hotel'de gerçekleşecek olan etkinlikle ilgili detayları burada bulabilirsiniz. Bu arada organizasyonun İstanbul ayağında temsilci olmak isteyenler [email protected] adresinden başvuru yapabilir.

Son başvuru tarihi 29 Ocak

Gelelim etkinliğin takvimine. Detaylarını ajanda sayfasında bulabileceğiniz takvime göre 2 Aralık günü başlayan başvurular, 29 Ocak'ta son buluyor. Başvuruların sona ermesinin ardından seçilen 25 proje için 2 ay boyunca mentör oturumları organize ediliyor. 6-17 Nisan tarihlerinde ise finalistler seçiliyor ve ayın 18'inde kazananlar belli oluyor. Kazananların duyurulacağı organizasyonun Paris'te düzenleneceğini ve Türkiye'den finale kalanların Paris'te çok sayıda etkinliğe katılma fırsatı da yakalayacağını ekleyelim.

Hello Tomorrow'u Twitter'da @hellotmrc kullanıcı adıyla takip edebilirsiniz. Organizasyon takvimindeki gelişmelerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakmak ya da detaylara göz atmak içinse hello-tomorrow.org'u ziyaret edebilirsiniz. Unutmayın, organizasyona Türkiye'den

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.