Samsung, CES 2014 öncesi Galaxy Camera 2'yi duyurdu

Samsung, CES 2014 öncesi Galaxy Camera 2'yi duyurdu

Samsung, ilk defa geçen yıl piyasaya sürdüğü Android işletim sistemli fotoğraf makinesinin ikincisinin duyurusunu CES 2014 fuarı arifesinde yaptı.

Samsung'un Android işletim sistemine sahip olan ikinci Galaxy Camera'nın en önemli özelliği NFC (Yakın Alan İletişim) teknolojisine sahip olması ve artık çok daha büyük bir şarj kapasitesi ile selefinden çok daha güçlü olması.

CES 2014 fuarı öncesinde çıkan en dikkat çekici haberlerinden biri olan Samsung'un Galaxy Camera 2'si, 16 megapiksel çözünürlüğünde fotoğraflar çekebilecek ve 21x optik zoom özelliğine sahip olacak. 2 bin mAh'lik şarj kapasitesi ile bundan sonra daha uzun soluklu videolar çekmenizi de sağlayacak Galaxy Camera 2, önceki versiyonundan daha iyi olmayı da böylece başarıyor.

galaxy-camera-2

720p kalitedeki 4.8 inç'lik ekranı bulunan ve Android Jelly Bean 4.3 işletim sistemi ile çalışan Galaxy Camera 2, içinde 2 GB RAM barındırıyor ve 1.6GHz'lik dört çekirdekli işlemciye sahip.

CES 2014'de, Samsung standında sergilenmeye başlayacak olan Galaxy Camera 2'nin çıkış fiyatı ise henüz belli değil. Ancak Galaxy Camera'nın piyasaya ilk çıkış fiyatı 450 dolar civarındayken, Galaxy Camera 2'nin de 400-500 dolar fiyat aralığında piyasaya gireceğini tahmin ediyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.