ConnecTA 2014: Silikon Vadisi'nde Türkiye'nin iş potansiyeli konuşulacak [İndirim Kodu]

ConnecTA 2014: Silikon Vadisi'nde Türkiye'nin iş potansiyeli konuşulacak [İndirim Kodu]

Sizleri haberini vermek istediğimiz etkinlik bu sefer çok uzaklarda, ABD'nin Kaliforniya eyaletinde düzenleniyor.

Kaliforniya Türk-Amerikan Ticaret Odası (CATA Chamber) tarafından bu sene dördüncüsü düzenlenecek olan tanışma ve paylaşma etkinliği ConnecTA, bu sene Silikon Vadisi odağında gerçekleşiyor. Katılmak isteyenler Webrazzi'ye özel indirimden de yararlanabilir.

ConnecTA 2014'ün ana teması "İnovasyona Global Bakış" olarak belirlenmiş. Etkinlik boyunca bu konu odağında Türk ve Amerikalı iş adamlarına yönelik toplantılar, paneller ve akşam yemeği düzenlenecek. 16 Ocak 2014 tarihinde gerçekleşecek olan etkinlik, Hilton Santa Clara Oteli'nde organize ediliyor; Başlama saati ise -yerel saat ile- 15.00.

Etkinlik Türkiye'den ABD'ye giden internet ekosistemi üyeleri için önemli bir networking ve bilgi paylaşımı potansiyeli taşırken diğer yandan ABD'deki iş dünyasına da Türkiye hakkında önemli bir vizyon katacaktır. Etkinliiğin organizasyon ekibiyle konuştuğumuzda, odak noktalarında Türkiye'den gelen katılımcılara özelde Silikon Vadisi, genelde ise ABD'deki inovasyon tecrübesini yaşatmak ve ABD'deki iş dünyasına da dünyanın en büyük on yedinci ekonomisi olan Türkiye hakkında iş potansiyellerini sunmak olduğunu öğrendik.

Etkinlikte yer alacak konuşmacılar arasında Twitter CTO'su Adam Messinger, Salesforce CTO'su Kedar Doshi ve Yonja Group CEO'su Dilawar Syed gibi isimler de bulunuyor. Etkinlik programı, diğer konuşmacılar ve hatta katılımcı listesi için Eventbrite sayfasından bilgi alabilirsiniz.

Etkinliğe yüzde 20 indirimle kayıt olmak için "webrazzi" kodunu kullanabilirsiniz

ConnecTA 2014'e katılım için Eventbrite üzerinden kayıt olmanız gerekmekte. Türkiye'den de bazı isimlerin katılacağını bildiğimiz etkinliğe kayıt olurken "webrazzi" kodunu kullanarak yüzde 20 oranında bir indirime sahip olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.