Mercedes-Benz, Pebble uygulamasını duyurdu

Mercedes-Benz, Pebble uygulamasını duyurdu

Çok kısa bir süre önce Pebble'ın uygulama mağazasını 2014 yılının hemen başında açmaya hazırlandığı haberini duyurmuştuk. Bu gelişme ile birlikte Pebble uygulamaları da yavaş yavaş gelmeye başlayacağı aslında hiç de sürpriz değildi.

Alman otomotiv üreticisi Mercedes-Benz, akıllı saat Pebble ile yaptığı özel bir ortaklıkla beraber, Mercedes-Benz araçlarla konuşacak olan Pebble uygulamasını resmi olarak duyurdu. Böylece akıllı saat Pebble kullanan Mercedes-Benz sahipleri, araçlarının durumlarını akıllı saatleri üzerinden takip edebilecek.

Mercedes-Benz'in hali hazırda yayında olan Digital DriveStyle uygulamasına gelecek güncelleme ile birlikte Pebble akıllı saatler bu uygulama ile konuşarak, araç hakkında bilgileri sürücüye yansıtacak.

pebble-mercedes-benz

Şu ana dek yayınlanan tek ekran görüntüsüne bakılırsa Mercedes-Benz sahipleri, Pebble akıllı saatleri üzerinden bağlı oldukları aracın modelini, aracın konumunu, aracın kilometresini ya da lastiklerin hava basıncı bilgilerini akıllı saatleri üstünden kontrol edebilecek.

Mercedes-Benz, 2014 yılının hemen başında Las Vegas'ta gerçekleştirilecek olan Consumer Electronic Show 2014 fuarında Pebble için geliştirdikleri uygulamanın demosunu da yapacak. CES 2014 fuarında Mercedes-Benz'in Pebble uygulamasının detaylarını ve daha ne gibi bilgiler vereceğini de göreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.