RemoveMe ile bültenlerden tek tuşla kurtulmak mümkün

RemoveMe ile bültenlerden tek tuşla kurtulmak mümkün

Hemen hemen herkesin en büyük sıkıntısı, istenmeyen e-postalar ve tabii ki asla gönderim listesinden çıkmayı başaramadıkları e-bültenler.

Tüm dünyada tartışılan izinli pazarlama konusu, kimi zaman bu konuyla ilgili yasaların bile çıkacağının konuşulduğu, e-bültenlerden artık bir tıkla kurtulmak mümkün olacak. E-posta konusuna odaklanmış bir firma olarak hizmet veren PowerInbox'ın duyurduğu yeni ürünü RemoveMe, her kullanıcının hayali olan bu özelliği vaat ediyor.

Abonelikten çıkma seçenekleri pek çok e-bültende ya yok, ya da bültenlerden çıkmak için ciddi bir çaba sarf etmek gerekiyor. RemoveMe ürünleri ile e-postanın geleceğini inşa ettiklerini aktaran PowerInbox, büyük bir nimeti kullanıcılarına sunarak bültenlerden 'unsubscribe' olmalarını sağlıyor.

powerinbox-logo

RemoveMe ürünü, Gmail, Outlook veya Yahoo üstünden destek sağlıyor. Gelen kutuları üstünde beliren 'unsubscribe' butonu ile mail aboneliklerinden çıkabiliyor ve gelen kutunuzu istenmeyen bültenlerden arındırabiliyorsunuz. Bununla birlikte, PowerInbox'ın farklı özellikleri de bulunuyor ve e-posta istemcinize farklı ek özellikler de katıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.