Yeni Dijital Dünya Zirvesi 26 Aralık'ta Hilton İstanbul'da gerçekleşecek

Yeni Dijital Dünya Zirvesi 26 Aralık'ta Hilton İstanbul'da gerçekleşecek

Dijital dünyanın hızla gelişmesi ülkemizdeki ilgiyi de artıyor. Dijital dünya için önemli etkinliklerle dolu bu yılın son etkinliğyse Yeni Dijital Dünya Zirvesi.

Webrazzi olarak dijital medya sponsoru olduğumuz etkinlik 26 Aralık Perşembe günü Hilton İstanbul’da düzenlenecek. Bilgi Ekonomisi Derneği’nin desteklediği organizasyonun konuları arasında dijital dünyada yeni nesil eğitim teknolojileri, dijital vatandaş algısı ve memnuniyetiyle birlikte mobil teknolojilerin geleceği bulunuyor.

ABD Başkanı Barack Obama’nın başkanlık seçimlerinde danışmanlığını yapan Roger Fisk’in haricinde ülkemizdende önemli katılımcılar yer alıyor.

Katılımcılar arasında Türkiye'nin en genç milletvekili AK Parti İstanbul Milletvekili Bilal Macit, CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’da bulunduğu etkinlik yaklaşan seçimler öncesinde siyasetin dijital dünyayla buluşmasını geniş kapsamda ele alacak görünüyor. Kamu ve özel sektörde yaşanan teknolojik ilerlemeler, yatırımlar ve Ar-Ge çalışmalarını da konu alacak Yeni Dijital Dünya Zirvesi’yle ilgili daha detaylı bilgi edinmek isteyenler buradan ulaşabilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.