Aslanoba Capital portföyündeki girişimlerden yılbaşı fırsatları sunuyor

Aslanoba Capital portföyündeki girişimlerden yılbaşı fırsatları sunuyor

Yine bir Aslanoba Capital haberi ile karşınızdayız ama bu sefer konumuz yatırım değil.

Bugüne kadar 39 farklı girişime yatırım yapan Aslanoba Capital, yeni yıl sebebiyle bu 39 girişimin bir bölümünden derlediği fırsatları holidayguide.aslanobacapital.com adresinde yayınlamaya başladı. Kısa bir süre önce yayına giren sayfada Fit&Color, Zet, Buldumbuldum.com, LilaKutu ve Hazinem.com'a ait olan 8 ayrı ilanı bulabilirsiniz.

Takip ettiğiniz gibi yıl sonlarında internet şirketlerinin çeşitli rapor ve değerlendirmeler yayınlaması artık bir gelenek haline geldi. Hatta yurtdışındaki yatırım şirketleri son yıllarda çektikleri özel videolarla gündeme geliyordu. Bu hamleyle birlikte Aslanoba Capital ise herhangi özel bir indirim ya da fırsat içermese de yatırım yaptığı girişimlerden 8 ayrı ilanı aslanobacapital.com altında listelemeye başlamış oldu.

aslanoba-capital-firsat-ekran-goruntusu

Aslanoba Capital'den Cankut Durgun ile konuştuğumuzda sürecin Intel Capital'den Barış Aksoy'un attığı ve hemen aşağıda görebileceğiniz tweet ile başladığını öğrendik. Bu arada Lerer Ventures tarafından hazırlanan siteye ise şuradan ulaşabilirsiniz.

Bu küçük proje ile yatırım yaptığı e-ticaret sitelerini bir anlamda desteklemiş olan Aslanoba Capital, aynı zamanda eğlenceli bir çalışmaya imza atmış oldu diyebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.