Google'dan yılbaşına özel sürpriz karaoke

Doodle ile özel günlere özel tasarımlar yapan Google, bu sefer tasarımdan daha öteye giderek kullanıcılarına karaoke yaptırıyor. Mobil tarayıcısında "let's go caroling" yazarak arama yapan kullanıcılar sürprizle karşılaşıyor.

Jingle Bells'in de aralarında bulunduğu yılbaşı şarkılarını arama sonuçlarında ilk sırada çıkaran Google, kullanıcıdan şarkı seçmesini istiyor. Şarkıyı seçen kullanıcıya fonda müzik eşlik ederken ekranda şarkı sözü yer alıyor. Google'ın sürpriz karaoke eğlencesi sadece mobil kullanıcılara açık.

Mobil telefonu karaoke eğlencesine dönüştüren 5 yılbaşı şarkısıyla Google'ın karaoke eğlencesi özel günler için hazırladığı en geniş içerikli uygulama olma özelliğini de taşıyor. google-karaoke-ekran goruntusu

Google resmi kanallarından haber vermeden sürpriz uygulamalar hayata geçirmeyi daha önce de yapmıştı. Arama sonuçlarını eğlenceli hale getiren bu uygulama için hazırlanmış videoyu aşağıda izleyebilir, mobil cihazınızdan bu linke tıklayarak sizde eğlenceli uygulamayı deneyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.