Louis Vuitton, iPhone ve iPad için ürettiği deri kılıfları nostaljik oyunlar yardımıyla tanıtıyor

Louis Vuitton, iPhone ve iPad için ürettiği deri kılıfları nostaljik oyunlar yardımıyla tanıtıyor

Ünlü Fransız moda markası Louis Vuitton, lüks markalar arasında dijital dünyanın gücünü en çok kullanan markalar arasında yer alıyor.

Louis Vuitton, son olarak web sitesine eklediği nostaljik oyunlarla birlikte hem kullanıcıların dikkatini çekerken, hem de giriş seviyesi deri aksesuar ürünlerinin tanıtım kampanyasını gerçekleştiriyor. Louis Vuitton'ın özel olarak deriden ürettiği iPhone, iPad ve iPad mini kılıflarının tanıtımı için hazırlanan oyunlarda, Louis Vuitton markası hakim.

Dijital dünyada lüks pazarlamanın yapılması konusunda bugüne dek önemli adımlar atan Louis Vuitton, web sitesine eklediği bu oyunlarla birlikte, deri kılıf aksesuarlarını da etkili bir biçimde tanıtmayı başarıyor.

Louis Vuitton oyun

Oyunların zorluk dereceleri de iPhone, iPad mini ve iPad olarak ayarlanmış. Aksesuarın büyüklüğüne göre zorluk seviyesini seçerek, Louis Vuitton resmi web sitesi üzerinden oyun oynayabiliyor ve web sitesinde zaman geçirebiliyorsunuz. Oyunlarda, çeşitli desenlerdeki deri kılıflar kullanılmış. Böylece kullanıcılar oyun oynarken, Louis Vuitton markalı bu farklı renk ve desendeki ürünleri daha yakından tanıyabiliyorlar.

Louis Vuitton'ın satışlarına ne kadar katkı sağlar bilinmez ancak bu oyunlar sayesinde Louis Vuitton'ın giriş seviyesindeki bu deri kılıf aksesuarlarının bilinirliğinin artacağı kesin. Siz de oyunları bu adresten oynayabilir ve Louis Vuitton'ın kendi markasını, nostaljik oyunlarla nasıl başarıyla bir araya getirdiğini görebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.