Pingdom'ın iOS ve Android uygulamaları sayesinde web sitenizin çalışırlık durumu hep yanınızda

Webrazzi'de ilk defa Arda Kutsal tarafından 2007 yılında tanıtılan web sitesi monitoring servisi Pingdom, kullanıcılarından gelen yoğun istek üzerine iOS ve Android uygulamalarını yayınladı.
Pingdom'ın iOS ve Android uygulamaları sayesinde web sitenizin çalışırlık durumu hep yanınızda

pingdomWebrazzi'de ilk defa Arda Kutsal tarafından 2007 yılında tanıtılan web sitesi monitoring servisi Pingdom, kullanıcılarından gelen yoğun istek üzerine iOS ve Android uygulamalarını yayınladı.

Özellikle web sitesi yöneticilerinin, web sitelerinin durumları ile ilgili haberdar olmasını sağlayan Pingdom, sunucuya bağlı tüm servisleri izleyerek, herhangi bir sorun tespitinde kullanıcılara haber veriyor.

İsveç'li girişim, 7 gün 24 saat çalışarak web sitelerinin her zaman çalışır vaziyette olduğunu kontrol ediyor, herhangi bir sorun durumunda ise web sitesinin sahibine/yöneticilerine haber vererek acil müdahalelerin gerçekleştirilmesine yardımcı oluyor.

Dünya çapında 350 binden fazla müşterisi bulunan Pingdom'un özellikle web yöneticileri ve ekipler için olmazsa olmaz. Kişisel ya da profesyonel amaçlar doğrultusunda 6.99 dolar ile 99 dolar arasında değişen fiyatlarla aylık üyelik modelleri bulunan Pingdom'un, Microsoft, Dell, Instagram, Amazon.com, MailChimp, Disney, GitHub gibi önemli müşterileri bulunuyor.

pingdom-apps

iOS versiyonunu buradan, Android versiyonunu ise buradan indirebileceğiniz Pingdom'un mobil uygulamaları üzerinden yönetilen web sitelerinin yüklenme süreleri, çalışırlık durumları görüntülenebiliyor. Aynı zamanda web sitelerinde oluşabilecek sorunlar da mobil uygulamalar üzerinden takip edilebiliyor.

Web sitesi yöneticileri bu servisi genelde  e-posta uyarıları ile alsa da, özellikle yöneticilerin mobil oldukları zamanlarda daha detaylı takip için mobil uygulamalar mantıklı seçenekler. Tamamen ücretsiz olan uygulamaları dinlemek için tabii ki Pingdom üyeliğinizin bulunması gerekiyor, ancak dilerseniz servisin 30 günlük deneme sürünümüne göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.