Webrazzi Online Konferans serisinin ikincisi Big Data konusuyla Cuma günü gerçekleşecek

Webrazzi Online Konferans serisinin ikincisi Big Data konusuyla Cuma günü gerçekleşecek

Geçen hafta Mobilin Geleceği ve Nesnelerin İnterneti konusuyla ilkini gerçekleştirdiğimiz Webrazzi Online Konferans serimizin ikincisi, Big Data (Büyük Veri) konusuyla bu hafta Cuma günü (yarın) sabah 10:00'da gerçekleşecek.

Bu seferki online konferansımızın konukları General Electric Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye Bölgesi Bilgi Teknolojilerinden Sorumlu Başkan Yardımcısu İbrahim Gökçen ve İstanbul Bilgi Üniversitesi öğretim görevlisi Uğur Özmen olacak.

Big Data konusunda sunumlarla başlayacak olan konferansın son bölümünde ise Big Data'nın büyük endüstriler için anlamı, kullanılabilecek alanlar, elde edilecek geri dönüşler ve elde edilen veriyi monetize etmek gibi konuların konuşulacağı bir sohbet gerçekleştireceğiz.

13 Aralık Cuma günü saat 10:00'da başlayacak ve Webrazzi Lounge'dan gerçekleştireceğimiz canlı yayınımızın yaklaşık 2 saat sürmesini planlıyoruz.

Webrazzi ana sayfasından yayınlanacak olan canlı yayınımızı takvimlerinize kaydetmenizi öneririz. :)

Webrazzi Online Konferans: Big Data Konuşmacıları

İbrahim Ozmen - General Electric
İbrahim Gökçen - General Electric

İbrahim Gökçen - General Electric,Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye Bölgesi Bilgi Teknolojilerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı

2004 yılında GE New York Ar-Ge merkezinde ‘’Data Scientist’’ olarak çalışmaya başlayan İbrahim Gökçen şu an Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye Bölgesi Bilgi Teknolojilerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmektedir.

New York’daki görevi süresince öncelikli olarak Big Data, metin analitikleri, finansal hizmetler için web & sosyal ağ bilimi, medya ve altyapı endüstrisi gibi alanlarda yazılım ve analitik araştırmaları yönetti. 2010 yılında İstanbul’a taşınarak, kurumsal iletişim, devletle ilişkiler, bölgesel strateji, ekonomik analiz ve pazar yönetimi alanlarındaki görevlerinin yanında Güneybatı Asya’dan Sorumlu Pazar Geliştirme Müdürlüğü görevini de sürdürdü. Görevi sırasında, Almanya ve Avrupa bölgesi için akıllı şebeke, endüstriyel otomasyon ve hastane bilgi sistemleri konularında stratejiler geliştirmek için bölgede çalışmalar yürüttü. Şu anki görevine 2011 yılında başlayan İbrahim Gökçen halen yirmiden fazla ülkenin bilgi teknolojileri stratejisinden, operasyonlarından ve yeteneklerinden sorumlu. GE’ye katılmadan önce Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nden Bilgisayar Mühendisliği lisans diplomasını alan İbrahim Gökçen, New Orleans LA’da bulunan Tulane Üniversitesi’nde master ve doktorasını tamamlayarak eğitim hayatına devam etti. Tulane Üniversitesi’nde yürüttüğü çalışmaları, hükümete bağlı savunma ve havacılık sektörünün önde gelen firmalarından DoD, NASA ve MDA tarafından finanse edilen  İbrahim Gökçen’in uluslararası dergi ve konferanslarda 20’den fazla makalesi, aynı zamanda da 3 adet patenti bulunuyor.

Uğur H. Özmen - İstanbul Bilgi Üniversitesi
Uğur H. Özmen - İstanbul Bilgi Üniversitesi

Uğur H. Özmen - İstanbul Bilgi Üniversitesi, Öğretim Görevlisi

1981 yılında ODTÜ İşletmecilik’ten mezun oldu. Price Waterhouse Consultancy’de iş hayatına başladı. Hizmet sektöründe (danışmanlık, deniz acenteliği, eğitim, leasing, bireysel bankacılık) 30 yıldan uzun süre çalıştı.

Bireysel bankacılık’da bir çok “Türkiye’de ilk defa” diye anılan projeleri hazırladı ve yönetti. Yönettiği CRM projeleri ile uluslar arası başarı öyküleri yarattı. Türkiye’nin en kapsamlı sadakat kartı olan Positive kartı çıkardı.

Halihazırda www.uzaktanCRMegitimi.com ile CRM konusunda en kapsamlı Türkçe içeriği sağlıyor.

2008’den beri birçok pazarlama blogger’ı tarafından www.ugurozmen.com “Mutlaka okunması gereken 10 Türk pazarlama yazarı” arasında gösteriliyor.

Büyük şirketlere CRM, sadakat programları ve segmentasyon konularında danışmanlık; bazı internet girişimlerine mentor’luk yapmakta ve 10 yıldan beri, Bilgi Üniversitesi MBA’de CRM dersi vermektedir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.