Lüks giyim ürünleri için online pazaryeri Shop-Hers 3,5 milyon dolar yatırım aldı

Lüks giyim ürünleri için online pazaryeri Shop-Hers 3,5 milyon dolar yatırım aldı

Sadece lüks markaları içerisinde bulunduran Shop-Hers, Jaclyn Sarah Shanfeld adlı girişimcinin eski lüks giyim ürünlerini satma ve bundan para kazanma isteği ile başladı. Aslında klasik bir girişimcilik hikayesi olan girişim, kurucu ortakların da işin içine girmesi ile özel bir e-ticaret platformuna dönüşmüş.

Sonbahar aylarında açılan site, hem lüks ürünlerini satmak isteyenler, hem de lüks ürünler almak isteyen müşteriler için ayrı yapılara sahip. Aralarında Floodgate, Elevation Investors ve Bono gibi yatırım şirketlerinin yanı sıra, bir grup melek yatırımcıdan toplamda 3,5 milyon dolar yatırım alan Shop-Hers'de pek çok ünlü markanın ürünleri, perakende fiyatlarından yüzde 50-60 daha ucuza bulunabiliyor.

Screen Shot 2013-12-11 at 21.44.23

Kurucusu tarafından eBay ve Netaporter'ın buluştuğu bir web sitesi olarak nitelendirilen Shop-Hers'ün garantili sistemi sayesinde satıcılar ürünleri önce Shop-Hers'e iletiyor, daha sonra ürünün alıcısı, kargoyu Shop-Hers'den alıyor ve ürünler de bu arada kontrolden geçirilip onaylanıyor.

Shop-Hers'de, VIP deneyim için hem satıcılara hem de alıcılara güzel imkanlar sunuluyor. Özellikle satıcılar, satmak istedikleri ürünü sadece Shop-Hers'e göndererek, hiç zahmet etmeden kendi adlarına listelitilmesini sağlayabiliyorlar. Shop-Hers, lüks giyim ürünlerini satmak için kullanıcılar için ürünlerin fotoğraf çekimlerini yapıyor ve içerikleri girerek, Shop-Hers'e ekliyor. Tabii ki burada kabul edilen ürünlerin Shop-Hers'de satılmaya uygun markalar arasında yer alması ve ikinci el olarak iyi bir durumda olmaları gerekiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.