YouTube 2013 yılında en çok izlenen klipleri geri sardı: Rewind 2013

YouTube 2013 yılında en çok izlenen klipleri geri sardı: Rewind 2013

YouTube geleneği bozmayarak bir yılın en fazla izlenen kliplerinden hazırladığı Rewind 2013'ü yayınladı. Rewind 2013 videosunun açılışını 275 milyon izlenmeye ulaşan What Does the Fox Say? ile yapılırken listede bu yılın başında hayatımıza giren Harlem Shake de var.

YouTube'un videodaki tüm yıldızların ismini biliyor musunuz? diye sorduğu Rewind 2013 videosunda herkesin tanıdığı yıldızlar biraraya getirilerek aslında tanımadağınız kimse var mı denilmiş.

Eğlenceli Rewind 2013 videosunun yanında şarkıların listelerini hazırlayan YouTube, şarkıyı satın almak isteyenleri iTunes'a yönlendiriyor. Rewind 2013 için ülke listeleri de hazırlayan YouTube, bu listeye Türkiye'yi de dahil etmiş. Türkiye listesinde ilk sırayı Hande Yener alıyor.

Ya ya ya ya şarkısı ile 42 milyon izlemeye ulaşan Hande Yener'i, Yıldız Tilbe ve Raga Oktay'ın söylediği Gitme Kal şarkısı 32 milyon izlemeyle takip etmiş. Türkiye listesi ile ilgilenenler buradan ulaşabilirler. Küreselde en fazla izlenen müzik klipleri için YouTube'un Rewind logosu ile hazırladığı eğlenceli videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.