Red Herring Global 2013 listesinde ülkemizden SefaMerve.com tek başına yer aldı

Red Herring Global 2013 listesinde ülkemizden SefaMerve.com tek başına yer aldı

redherring-global-winnerUluslararası medya şirketi Red Herring teknolojik yenilikleri göz önünde bulundurarak seçtiği Avrupa’nın En İyi 100 Şirketi listesinde ülkemizden 4 internet/teknoloji şirketi kazandığını daha önce paylaşmıştık.

Dört şirketin arasında buluna SefaMerve Red Herring'in Global 100 değerlendirmesinden de ödül ile döndü. Kaliforniya'da yapılan Red Herring Global 100'de bu yıl ülkemizden ödül alan tek firma olan SefaMerve, Facebook'ta 2.5 milyon beğenisi ile dikkat çekiyor.

Muhafazakar kesime hitap eden ürünler sunan e-ticaret şirketi, Facebook'ta ürettiği içerik ile kazandığı beğeni sayısı haricinde hedef kitlesine uygun içerik üreterek Facebook'ta yüksek konuşulma sayısına sahip. Facebook'ta bu yoğunlukta kişiye ulaşan SefaMerve site trafiğinin yarısını da buradan sağlıyor.

Satışlarının %15'ini Avrupa'ya yaptığını paylaşan SefaMerve'nin Hollanda'da bir ofisi bulunuyor ve bunun haricinde bu ay Fas ofisininin açılışını da gerçekleştireceklerini öğrendik. Uluslararası operasyonlarda gelecek yıl hedeflerinin Uzakdoğu olduğunu öğrendiğimiz SefaMerve, artık yavaş yavaş bir yerlere gelen kendi markasıyla üretim yapmayı da planlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.