Bünyesinde 4 binin üzerinde fragman bulunduran Fragmanlar uygulaması yenilendi

Bünyesinde 4 binin üzerinde fragman bulunduran Fragmanlar uygulaması yenilendi

Siz Webrazzi okuyucularına daha önce tanıttığımız Fragmanlar uygulaması, çok sayıda yenilik ve iOS 7 uyumluluğu ile beraber güncellendi. Güncellenen uygulamayı iPhone'larınıza şuradan indirebilirsiniz.

Özellikle dizi ve film izleme konusunda online platformları da fazlasıyla kullanan Türkiye'de; Fragmanlar gibi fragman yayınlayan çok sayıda mobil uygulama bulunuyor. Fragmanlar ise gerek arayüz ve kullanım kolaylığı gerekse içeriği ile bu uygulamalar arasında en öne çıkanlardan biri konumunda.

Yeni güncelleme ile beraber tasarım ve logosunu tamamen değiştiren Fragmanlar, bunun haricinde giriş sayfasına vizyondaki filmleri listelediği bir alan da eklemiş. Bunun haricinde uygulamaya favori ve bildirim ayarı yapabilme özellikleri de eklenmiş. Böylelikle dizi ve film tiryakileri bekledikleri içerik yayınlandığında bu durumda bildirim ile haberdar olabilecek.

Vizyon filmlerinin salon ve seans bilgileri de listelenmeye başlayacak

Yakın gelecekte uygulamaya eklenmesi planlanan özelliklerin başında ise vizyon filmlerinin hangi salonlarda ve saat kaçta oynayacağının listeleneceği bir bölüm eklemek geliyor.

fragmanlar-iphonea-app

Uygulama hakkında yazdığımız ilk yazıda aktardığımız gibi reklam konusunda Mobia (Medyanet) ile çalışan Fragmanlar uygulaması, yeni güncelleme sonrasında pre-roll reklam modeline de başlamış.

Ve gelelim Fragmanlar uygulaması ile ilgili rakamlara. 75 bin download sayısını aşan uygulamanın son güncelleme ile birlikte günlük 100 bine yakın impression yani görüntülenmesi bulunuyor.

Yeni yılla birlikte Android uygulamasını yayına almayı hedefleyen ve Erkan Ertekin'in sahibi olduğu Fragmanlar uygulamasını telefonunuza buradan indirebilirsiniz. Diğer yandan uygulamaya eklenen içerikleri takip edebileceğiniz Twitter hesabı ise @FragmanlarMobil adresinde.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.