FIFA, iOS ve Android için hazırladığı resmi uygulamasını Dünya Kupası öncesi çıkarttı

FIFA, iOS ve Android için hazırladığı resmi uygulamasını Dünya Kupası öncesi çıkarttı

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği, hepimizin bildiği kısaltma adı ile FIFA, Brezilya'da gerçekleştirilecek olan FIFA 2014 Dünya Kupası için özel bir uygulama hazırladı.

32 takımın katılacağı, 2014 Dünya Kupası'nda belki Türkiye yok ama yeni çıkartılan ve ücretsiz olarak indirilebilen FIFA uygulaması sayesinde Brezilya'da olanı biteni çok hızlı izleyebileceğiz.

2014 Dünya Kupası'nda 32 takımın maç çizelgesi de 6 Aralık'da çekilen kura ile belli olacak ve böylece uygulamaların çıkış zamanlaması oldukça doğru olmuş gibi gözüküyor.

fifa-app

Odağında haliyle futbolun yer aldığı FIFA uygulamasında sadece 2014 Dünya Kupası ile ilgili içerikler de yok. Uygulamayı kullananlar aynı zamanda en son haberlere ve videolara da FIFA uygulaması üzerinden erişebiliyor. Ayrıca FIFA Dünya sıralamasının en güncel halini de yine bu uygulama üstünden takip edebiliyorsunuz.

Uygulamayı ücretsiz olarak iPhoneiPad ve Android için indirebilirsiniz. FIFA uygulamasının bir diğer özelliği de "World Match Centre" menüsünden en önemli 85 ligin canlı skorlarını gösteriyor. Tasarımı oldukça şık ve sade olan FIFA uygulaması üzerinden Spor Toto Süper Lig'deki canlı yayın maç skorları da takip edilebiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.