IDrive, Facebook'taki fotoğraf ve videolar yedeklemesi hizmetini devreye soktu

IDrive, Facebook'taki fotoğraf ve videolar yedeklemesi hizmetini devreye soktu

Online yedekleme hizmeti sunan IDrive, lokaldeki dosyalarınızı bulutta yedekleyerek tüm dosyalarınızın güvende olmasını sağlıyordu. Ancak IDrive, hizmetlerini geliştirerek artık sadece lokaldeki dosyalarınızı değil, online ortamda yer alan diğer belge ve dosyalarınızın da yedeklenmesini sağlayacak.

Son olarak hizmete sunduğu yeni özelliği ile birlikte Facebook hesabınızda sizin etiketlenmiş olduğunuz tüm fotoğraf ve videoları saklamanızı sağlayan IDrive, önemli bir ihtiyaca cevap veriyor.

universalbackup2

Genelde tüm fotoğraflar, Facebook'a yükleniyor ve belki de her şeyin sonu olduğu gibi Facebook'un da bir sonu olacak. Zamanı geldiğinde ve artık Facebook'u kullanmayı istemediğinizde, buradaki datalarınızın yedeğini alabilmeniz, sadece kendi albümlerinizdeki değil, etiketli olduğunuz tüm fotoğrafların sizin elinizde olması oldukça önemli. Yani kısacası bir gün gemiyi terk etmek istediğinizde tüm fotoğraflarınızı beraberinizde götürmek için IDrive'ınki gibi köklü bir hizmeti kullanmanız şart.

5GB'a kadar yedeklemelerde ücretsiz olarak kullanabildiğiniz IDrive, Windows ve Mac'lerde kullanıldığı gibi; iOS, Android ve Windows Phone versiyonlarıyla da geniş bir ekosisteme yayılmış ve yedekleme hizmeti verdirmeyi sürdürüyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.