Swipe, sık sunum yapanların favori girişimi olabilir

Swipe, sık sunum yapanların favori girişimi olabilir

Özellikle çok fazla sunum hazırlamak zorunda olan kişileri en çok uğraştıran şeyler, sunumları taşımak ve hazırladıkları sunumları yönetmek. İşte derdinize derman olabilecek bir girişim, Swipe.

Startup Weekend'de tanışan Norveçli 2 girişimci Horia Cernusca ve Håkon Eide'nin kurucu ortaklığı ile ortaya çıkan Londra merkezli girişim, yatırımını da yine Londra merkezli Passion Capital'dan almış. Basitçe anlatmak gerekirse Swipe farklı formattaki sunumlarınızı online ortamda saklayabileceğiniz ve hangi aygıt üzerinden açarsanız açın senkronize ederek sunumuzunu yönetebileceğiniz bir yapıda bulunuyor.

PowerPoint uzantılı belgelerden, Keynote sunumlarına, YouTube ve Vimeo gibi video platformları gibi çok sayıda farklı kaynaktan dosyaların yerleştirilebildiği Swipe'da, beta dönemi boyunca hiç limitleme de yok. Yani beta dönemi boyunca sınırsız boyutta sunumunuzu yükleyerek Swipe'ı deneyebiliyorsunuz.

swipe-ekran

Swipe'da özellikle konuşmacılar da düşünülmüş ve sunumlarını akıllı telefon aracılığıyla yönetebilecek olan konuşmacılar, konuşma sürelerini responsive dizayn edilmiş arayüzden görebiliyor, slayt geçişlerini buradan gerçekleştirebiliyorlar. Bununla birlikte artık sunumlarınızı başka bir yere götürdüğünüzde kendi bilgisayarınızı da götürmenize, ya da USB ile taşımanıza gerek kalmıyor.

Sunumuzu Swipe'a upload ederek, aldığınız linki iletmeniz halinde sunumu internetin olduğu ve modern bir internet tarayıcısının kullanıldığı her yerden açabiliyorsunuz. Çok sayıda konuşmacı tarafından da tercih edilen uygulamanın nasıl çalıştığı Swipe üzerinden yine Swipe sunumları ile de anlatılmasının hoş olduğunu da belirtelim. Sunum tarafında her ne kadar teorik olarak SlideShare ve Prezi gibi rakipleri olabileceğini düşünsek de, Swipe oyununu yarattığı başka alanda geliştirdiği kendi stratejisi ve fonksiyonelliği ile oynuyor gibi gözüküyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.