Finans sektöründe internete en çok reklam veren isim HSBC Bank [Webrazzi PRO]

Finans sektöründe internete en çok reklam veren isim HSBC Bank [Webrazzi PRO]

webrazzi-proWebrazzi PRO'ya geride bırakıyor olduğumuz hafta içinde 30'un üzerinde yeni grafik eklendi. Bu yazıda ise her hafta yaptığımız gibi sizinle en çok ilginizi çekeceğini düşündüğümüz olan grafiği paylaşıyoruz.

Nielsen Türkiye'nin hazırladığı grafikte; Türkiye'de finans sektöründe yer alan ve internet mecrasında en çok reklam veren ilk 10 şirketi bulabilirsiniz. Grafiğe göre finans sektöründe yer alıp internete en çok reklam veren isim HSBC Bank, hemen ardından ise Halkbank ve Finansbank geliyor. Bu arada belirtmekte yarar var, tüm bu rakamlar 2013 yılının Ekim ayı için geçerli.

Rakamlara da yer vermek gerekirse; HSBC Bank Ekim ayı içinde 364 milyon görüntülenme yakalamış. Hemen arkasından gelen Halkbank 336, Finansbank ise 173 milyonda. Listede Garanti Bankası 102 milyon görüntülenme ile dördüncü, Vakıfbank ise 65 milyon ile beşinci sırada. Son beş isim ise sırasıyla şu şekilde sıralanıyor: TEB, Anyoption, İş Bankası, İntegral Menkul Değerler ve GCM Menkul Kıymetler.

turkiyede-finans-sektorunde-internet_mecrasinda_en-cok-reklam-veren

Webrazzi PRO'nun en önemli faydalarından biri de veri ortaklarından almış olduğu özel veriler. Şu an bünyesinde 1000'e yakın grafik bulunduran Webrazzi PRO'da bu grafiklerden bir kısmı da veri ortaklarına ait. Ki söz konusu grafiklerdeki verilerin internette herkese açık olarak paylaşılmadığını belirtelim. Bu arada Nielsen de Webrazzi PRO'nun veri ortaklarından bir tanesi.

Webrazzi PRO bir bilgi merkezi olduğu için veri ortaklarından gelen veriler haricinde sizin araştırma yaptığınız konularda arama ve takip gibi özellikleri vakit ve bilgi kazanmanıza olanak tanıyor. Webrazzi PRO'ya yalnızca üye girişi ile ulaşabilseniz de platform üzerinde herkes arama yapabiliyor. Örnek bir Nielsen araması şurada.

Webrazzi PRO hakkında herhangi bir soru, görüş ya da öneriniz için bize [email protected] e-posta adresi ve (216) 338 56 03 no'lu telefondan ulaşabilirsiniz.

NOT: Grafikte yer alan veriler sadece display kampanyalar bazındadır. Search, video ve affiliate gibi reklam tipleri hariç tutulmuştur. Diğer detaylar için tıklayınız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.