75.000 TL ödül dağıtılacak EnterPrize girişimcilik yarışması için son başvuru 1 Aralık

75.000 TL ödül dağıtılacak EnterPrize girişimcilik yarışması için son başvuru 1 Aralık

Türkiye'nin en eski öğrenci kulüplerinden birisi olana Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü öğrencilerin katılımına açık girişimcilik yarışması düzenliyor. EnterPrize adı verilen girişim bir akademik yıl sürecek ve yarışmada toplam dağıtalacak ödül miktarı ise 75.ooo TL.

Başvuru için 1 Aralık'ın son tarih olduğu yarışma, 2 Mayıs 2014'te gerçekleşecek ödül töreni ile son bulacak. Başvurular arasından seçilecek 50 fikir, 20 Aralık'ta yapılacak finansal yönetim, reklam-pazarlama stratejileri, projelendirmenin de bulunduğu 6 alanda eğitimin olacağı Girişimcilik zirvesine katılmaya hak kazanacaklar. Bir aşamadan daha geçecek girişimciler arasından son 10 girişim 500 TL ödül ile birlikte final günü sunum yapma hakkını da kazanacak.

Alemşah Öztürk, Sina Afra ve Nevzat Aydın gibi ekosistemin tanıdığı isimlerin mentörler arasında yer aldığı yarışmada ülke genelinde lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyindeki öğrenciler iş fikirleri ile başvuru yapabiliyor. Başvuru için 1 Aralık'ın son gün olduğu yarışmaya ilgilenler buradan başvurabilir.

Etohum, Denizbank, SAP ana sponsorluğunda ve Eczacıbaşı, Endeavor Türkiye, Arçelik ile birlikte PayU'nun da destekleynler arasında bulunduğu yarışma için girişimcilerin ilk masası temalı bir video da çekilmiş. Yarışma hakkında ayrıntılı bilgi için EnterPrize web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.