Gulyabani Games, Doğa Girişim'den aldığı tohum yatırım ile yeni oyununa odaklanıyor

Gulyabani Games, Doğa Girişim'den aldığı tohum yatırım ile yeni oyununa odaklanıyor

Yeni oyunları üzerine çalıştıklarını bildiğimiz genç oyun şirketi Gulyabani Games'in Doğa Girişim'den tohum yatırım aldığını öğrendik.

Gulyabani Games, aldığı bu tohum yatırımla yeni yıl öncesinde yayınlamayı planladıkları Mushboom! isimli oyunlarının hazırlıklarını sürdürüyor.

Doğa Girişim'den aldığı tohum yatırımla yeni oyun geliştirme sürecine başlayan şirkete yeni oyunla birlikte, Türk oyun sektörünün çok yakından tanıdığı bir isim olan Mevlüt Dinç'in oğlu Necati Dinç de destek vermeye başlamış.

Gulyabani'den kısaca bahsetmemiz gerekirse Anıl Ayaz ve Reşat Dilbaz'ın kurucu ortak olarak 2 kişilik çekirdek bir kadrodan oluşuyor. Ekip mobil oyuncular için 'casual' oyunlar yaratarak oyunculara bir kere denedikten sonra tekrar oynama hissi verecek farklı ve özgün oyunlar yaratmayı hedefliyorlar.

Şirketin yeni oyunu Mushboom! Aralık ayı içerisinde İngilizce olarak Android platformunda hemen ardından iOS platformunda yayınlacağı ekibin verdiği diğer bilgiler arasında. Oyunun küresel tanıtımını ise Türkiye'deki en büyük yayıncı firmalardan bir tanesi olan Mobilecraft gerçekleştirecek.

Gulyabani Games, Doğa Girişim'in mobil taraftaki ilk yatırımı olarak dikkat çekiyor. Doğa Girişim'in özellikle bu yatırım sonrası 2014 yılı içerisinde mobil platformlardaki olası yatırımlara önem vereceği bunun için Gulyabani'nin şirkete önemli öğrenme eğrisi olacağı konusunda her iki ekipte hemfikir.

Geçen yıl Etohum 40 girişimleriyle yaptığımız röportajların içerisinde yeralan Gulyabani Games röportajını buradan izleyebilir, yeni oyunları Mushboom!'un yayınlanan ilk resmi tanıtım videosunu yukarıda izleyebilirisiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.