Global Girişimcilik Haftası Pazartesi günü Borsa İstanbul’da yapılacak gong törei ile başlıyor

Global Girişimcilik Haftası Pazartesi günü Borsa İstanbul’da yapılacak gong törei ile başlıyor

6 senedir  Endeavor'ın Türkiye koordinasyonunu yürüttüğü Global Girişimcilik Haftası, 18 Kasım Pazartesi günü Borsa İstanbul'da yapılacak olan gong töreni başlıyor.

24 Kasım'a kadar devam edecek olan etkinlik serisi içerisinde Türkiye çapında 10'larca girişimcilik etkinliği düzenlenecek. Hatırlarsanız bu etkinlikler arasında en çok dikkat çekenlerinden biri olan g3 Forum hakkında sizleri hafta içinde bilgilendirmiştik. Tüm bu etkinlik ve GGH'nın temel amacı ise 18-30 yaş arası gençlere girişimciliiği bir kariyer seçeneği olarak sunmak.

GGH kapsamında düzenlenecek etkinlikleri globalgirisimcilikhaftasi.com'dan takip edebilirsiniz. Ayrıca Twitter'da da @girisimcilik hesabı aktif durumda, hashtag ise #GGH13.

100'ün üzerinde ülkede aynı anda düzenlenen GGH; ülkemizde ise altıncı kez organize ediliyor. Bünyesinde konferanslar, paneller, çalışma atölyeleri, web buluşmaları ve fikir yarışmalarına da ev sahipliği yapan Global Girişimcilik Haftası; ülkemizde 40 bin kişiye direkt olarak ulaşıyor.

Diğer yandan GGH; devlet kurumları, sivil toplum örgütleri ve üniversitelerin katkısı ise organize ediliyor. Organizasyonun 2013 İcra Kurulu Üyeleri arasında Bahçeşehir Üniversitesi, Endeavor, Galata Business Angels, Bilgi Üniversitesi, Koç Üniversitesi, KAGİDER, TOBB KGK ve TÜGİAD gibi isimler bulunuyor.

Ülkelerin gelişmişlik düzeyleri ile girişimciliğin popülerliği arasındaki bağlantıya bakacak olursak; bu gibi gençlere girişimciliği anlatan etkinliklerin her yıl daha da büyüyerek düzenleniyor oluşu oldukça sevinç verici. Ve tabii görünen o ki Türkiye internet sektörünü de herkesin etkinlikten etkinliğe koştuğu ve yoğun bir hafta bekliyor. ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.