Global Girişimcilik Haftası’nın öne çıkan etkinliklerinden biri olan g3 Forum, 20 Kasım Çarşamba günü düzenleniyor

Global Girişimcilik Haftası’nın öne çıkan etkinliklerinden biri olan g3 Forum, 20 Kasım Çarşamba günü düzenleniyor

Dünya üzerinde 138 ülkede aynı anda kutlanan Global Girişimcilik Haftası, hatırlarsanız geçen sene de çok yoğun bir etkinlik programına sahne olmuştu.

Bu sene de 18-24 Kasım tarihlerinden düzenlenen GGH, ülkemizde 86 etkinliği bünyesinde bulunduruyor. Bu etkinlikler arasında en çok dikkat çekenlerden biri de Vodafone'un ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan g3 Forum.

Etkinliğin programına bakacak olursak Ali Sabancı, Hasan Aslanoba, Nevzat Aydın ve Sadok Kohen gibi isimler mentör olarak girişimcilere destek olacak. g3 Forum'un en önemli özelliği ise girişimcilerle mentörleri interaktif bir ortamda buluşturması ve tecrübe aktarımının yüz yüze sohbet ile gerçekleşmesini sağlaması.

g3 Forum'da ortalama 8 katılımcıya 2 mentör düşüyor

Etkinlikle ilgili akılda kalıcı rakamlara bakacak olursak; g3 Forum'da ortalama 8 katılımcıya 2 mentör düşüyor. Diğer yandan entinlikte yer alan mentörlerin 34 tanesi yurtdışından yatırım almış bir şirketin ortağı ya da üst düzey yöneticisi. Son bir not olarak Türkiye'de aktif halde bulunan 10 ayrı VC ve 13 ayrı melek yatırımcı ağının temsilcilerinin etkinlikte yer alacağını belirtelim.

g3 Forum'a 1500'e yakın girişimcinin katılması bekleniyor, etkinlik mekanı ise Suada. Etkinliğe kayıt için şu sayfayı ziyaret edebilirsiniz. Diğer detaylar ise burada.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.