GittiGidiyor'da Genel Müdür değişikliği [Son Dakika - Duyum]

GittiGidiyor'da Genel Müdür değişikliği [Son Dakika - Duyum]

GittiGidiyor'un uzun yıllardır genel müdürlük görevini yürüten ve eBay'in şirketi satın almasının ardından eBay Türkiye Ülke Müdürü olarak görevini sürdüren Cenk Angın'ın 1 Ocak 2014 itibariyle görevini bırakacağı ile ilgili bazı duyumlar aldık. Cenk Angın'ın eBay bünyesinde başka bir göreve geçeceği aldığımız duyumlar arasında. Konuya yakın kaynaklarımız eBay'in bugün içinde şirket çalışanlarına gerekli bilgilendirmeyi yapacağını paylaştılar.

Cenk Angın'ın görev değişikliği ve eBay Türkiye Ülke Müdürlüğü'nü bırakıyor olmasının yanında konuyla ilgili çok önemli bir diğer duyumumuz da, GittiGidiyor yani eBay Türkiye Ülke Müdürlüğü'ne gelecek yeni ismin hali hazırda limango Türkiye Genel Müdürlüğü görevini yürüten Gülfem Toygar olacağı yönünde.

Gülfem Toygar'ın eBay Türkiye Ülke Müdürü olacağı ile ilgili duyumlarımızı çeşitli kaynaklarımızla konuştuk ve doğruluğunu büyük oranda teyit ettik diyebilirim. Ancak henüz Gülfem Toygar'la görüşemedik ve yorumlarını alamadık. Kendisinden bilgi gelmesi ya da taraflardan herhangi birinden resmi açıklama olması durumunda haberimizi güncelleyeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.