Kurumsal Girişimcilik Konferansı 21 Kasım Perşembe günü düzenlenecek [İndirim Kodu]

Kurumsal Girişimcilik Konferansı 21 Kasım Perşembe günü düzenlenecek [İndirim Kodu]

kurumsal-girisimcilik-konferasi-logoÖzyeğin Üniversitesi Girişimcilik Merkezi tarafından düzenlenecek olan Kurumsal Girişimcilik Konferası'nda kurumsal girişimcilik konusu derinlemesine işlenecek.

21 Kasım Perşembe günü Harbiye'deki Hilton Oteli'nde düzenlenecek olan etkinlik 9:30'da başlayıp 17:30'da son bulacak.

Kurumsal girişimcilik denildiğinde ülkemizde ilk akla gelen isimlerden biri olan Hüsnü Özyeğin de etkinliğin konuşmacıları arasında. Hatta etkinliğin açılış konuşmasını Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin bizzat yapacak.

Etkinliğin konuşmacıları arasında Hüsnü Özyeğin haricinde danışman ve eğitim olarak kariyerini sürdüren Stefan Lindegaard, Sabancı Holding Sanayi Grubu Başkanı Mehmet Pekarun ve girişimci yazar Neil Fogarty de bulunuyor.

Webrazzi okuyucuları için yüzde 10'luk indirim fırsatı

Kayıt ücretinin bir kişi için 600 TL + KDV olduğu etkinliğe, Webrazzi referansı ile bilet almak istediğinizi söylediğinizde yüzde 10'luk bir indirimle kayıt olabilirsiniz.

Türkiye'de ve küresel olarak dünyanın çok sayıda ülkesinde son yılların önemli gündem maddelerinden biri olan kurumsal girişimcilik; kurumsal şirketlerin, çalışanlarına girişimci olmaları ve fikirlerini hayata geçirebilmeleri için olanak tanıması anlamına geliyor. Kurumsal girişimcilik konusu; dünyada ve Türkiye'de kurumsal şirketlerin sürdürülebilir büyümedeki yükselen stratejilerinden biri konumunda.

Kurumsal Girişimcilik Konferası bu sene ilk defa düzenlenecek. Ancak ekibin planı, organizasyonun düzenli olarak her yıl düzenlenmesi. Webrazzi olarak Dijital Medya Sponsoru olduğumuz bu etkinlikliğe, kurumsal girişimcilik konusuyla ilgilenen herkesin katılmasını tavsiye ediyoruz. Organizasyon ile ilgili tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.