LoungeBuddy uygulamasıyla havalimanı bekleme salonlarını tüm detaylarıyla keşfedin

LoungeBuddy uygulamasıyla havalimanı bekleme salonlarını tüm detaylarıyla keşfedin

Özellikle sık seyahat edenler ve yurtdışı ziyaretlerde bulunan yolcular için havalimanlarında geçirdikleri vakti değerlendirmek oldukça önemli.

LoungeBuddy adlı uygulama da, havalimanlarındaki bekleme salonlarını keşfetmenizi ve duyduğunuz farklı ihtiyaçlarınıza göre sizin için doğru tercihi yapma konusunda yardımcı olan bir uygulama.

San Francisco'da yaşayan ufak bir ekip tarafından geliştirilen LoungeBuddy, şu anda sadece iOS versiyonu ile yayında fakat uygulamanın Android versiyonu da geliştirilmeye devam ediliyor. Dünyanında dört bir yanındaki havalimanlarının bekleme salonlarıyla ilgili detaylı bilgiler alabileceğiniz uygulama, bekleme salonlarının özelliklerini de görmenizi sağlıyor.

loungebuddy-app

LoungeBuddy ile gideceğiniz havalimanlarının ya da hali hazırda bulunduğunuz havalimanındaki bekleme salonlarının özelliklerine ve hizmetlerine dair fikir sahibi olabiliyorsunuz. Örneğin, bekleme salonlarında kablosuz internet, toplantı salonu, yiyecek, alkollü/alkosüz içecek, çocuk odası, televizyon, uçuş ekranları olup olmadığını öğrenebiliyorsunuz. Hangi hizmetlerin ücretli olup, hangi hizmetlerin ücretsiz olarak verildiğiyle ilgili bilgi sahibi de olabiliyorsunuz.

LoungeBuddy'nin son olarak yayınlanan blog yazısında Türk Hava Yolları'nın İstanbul Atatürk Havalimanı (IST) Dış Hatlar Terminali'nde yenilenen bekleme salonundan da bahsedilmiş. Uygulamanın bir diğer önemli özelliği ise bekleme salonlarıyla ilgili yorumlar yazabilmeniz ve puanlama yapabilmeniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.