Founder Institute 2013 Kış Dönemi başvuru süreci 10 Kasım'da sona eriyor! [Ücretsiz başvuru şansı]

Founder Institute 2013 Kış Dönemi başvuru süreci 10 Kasım'da sona eriyor! [Ücretsiz başvuru şansı]

Geçtiğimiz kış mevsiminde Türkiye'de ilk kez bir eğitim programı organize eden ABD'nin tanınmış kuluçka merkezlerinden Founder Institute, hatırlarsanız 2013 kış dönemi için başvuruları kabul etmeye başlamıştı.

Geçen sene yaklaşık 350 kişinin başvurduğu programa 34 kişi kabul edilmiş; eğitim sonunda ise ortaya şirketleşmek üzere iş modeli hazır 5 proje çıkmıştı. Türkiye internet sektöründen çok sayıda önemli ismi mentör olarak bünyesinde bulunduran eğitim programı, bu isimlerin teker teker girişimcilere eğitimler vermesi ve program sonunda ortaya iş modeli hazır şirketlerin ortaya çıkması temeline dayanıyor.

Founder Institute'nun 2013 Kış Dönemi başvuruları 10 Kasım Pazar günü son buluyor. Program ilginizi çekiyorsa detaylara göz atmanızı ve başvurunuzu tamamlamınızı öneriyoruz. Bu arada Webrazzi okuyucularına özel 50 dolarlık başvuru ücretini ödemeden programa başvurmayı unutmayın!

Bu yazıda sizlerle ayrıca FI tarafından hazırlanan bir infografiği paylaşmak istiyoruz. Hemen aşağıdaki infografikte; 15 binden fazla kişi tarafından tamamladığı Founder Institute Girişimcilik Testi'nin sonuçlarını inceleyebilirsiniz. 2009 yılında Silikon Vadisi'nde kurulan Founder Institute, bugüne kadar 5 kıtada 1000'in üzerinde internet girişiminin hayata geçmesini sağladı.

Sözü daha fazla uzatmadan sizleri Do You Have Entrepreneur DNA? başlıklı infografikle baş başa bırakıyoruz.

entrepreneur_info_colored_small

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.