BrandWeek Istanbul'un başlamasına sayılı günler kaldı! [Güncelleme 5 davetiye seçildi]

BrandWeek Istanbul'un başlamasına sayılı günler kaldı! [Güncelleme 5 davetiye seçildi]

Pazarlama ve iletişim dolu bir hafta olacak Brand Week Istanbul'a sayılı günler kaldı. Öncesinde Gala ve Felis ödüllerininin dağıtılacağı BrandWeek 13 Kasım'da Creativity Day ile kapılarını açıyor. 14 Kasım'ı Marketing Day, sonraki günü ise Digital Day olarak belirlenen haftada pazarlamanın gurularından Al Ries ile Coca- Cola Başkan Yardımcısı Emmanuel Seuge konuşmacılar arasında yer alıyor.

Webrazzi olarak medya sponsoru olduğumuz haftanın ilk günü yurt dışı yapımı bir filmin prömiyeri ile başlayacak. 12 Kasım'da bu yıl 8.’si düzenlenecek MediaCat Felis Ödülleri‘nün sahibini bulacağı günde Coca- Cola mutluluk kamyonu ile açık havada marka ikonları yürüyüşü gerçekleştirilecek. Yine aynı gün Cannes Lions’ta ilk kez görücüye çıktıktan sonra İstanbul’a getirilen Game Changers sergisinin de açılışı yapılacak.

Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilecek etkinlikte ilk 2 günün ardından katılımcıları pazarlamaya ve iletişime doyacakları 3 gün bekliyor. Konuşmacıları arasında Hulusi Derici ve Felix Baumgartner'in bulunduğu ve yaklaşan seçimler öncesinde Siyasi İletişim Zirvesi ile gündemi tutacak etkinlik takvimini birlikte inceleyelim. creativity-day

13 Kasım'da Creativity Day'in açılışını Hürriyet Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı yapacak. Cannes ve Clio'nunda aralarında bulunduğu reklamcılık festivallerinde jürilik yapmış olan Akira Kagami'nin yaratıcılık üzerine konuşması ile devam edecek günde M.A.R.K.A ajans başkanı Hulusi Derici'nin de aralarında bulunduğu 9 konuşmacı yaratıcılık temelinde konuşma yapacaklar. marketing-day 14 Kasım'ı BrandWeek'in en yoğun günü olarak nitelendermemiz yanlış olmaz sanıyorum. Balo Salonununda Stratosferden yaptığı tarihi atlayışla sadece rekor kırmayıp, pazarlama iletişiminde Red Bull’a ödüller kazandıran Felix Baumgartner, pazarlama gurusu Al Ries ile Coca-Cola Global Başkan Yardımcısı Emmanuel Seuge'in aralarında bulunduğu konuşmacılarla pazarlama odağında bir gün geçerken Mabeyn salonu Siyasi İletişim Zirvesi'ne ev sahipliği yapacak. Yaklaşan seçimler öncesi seçim pazarlaması ve iletişimin konuşulacağı salonda konuşmacılar arasında Deniz Ülke Arıboğan, Koray Çalışkan, Levent Erden ve Serdar Kuzuloğlu'da bulunuyor. digital-dayBrandWeek pazarlama ve iletişim ile geçen haftayı Digital Day ile kapatıyor. 15 Kasım'da MIT Üniversitesi Yeni Medya Profesör Asistanı Beth Coleman ile Avrupa’da strateji danışmanı olarak iletişim devleri Vodafone, Three ve Deutsche Telekom'a çalışmalarda bulunan Anthony Mullen ile birlikte 9 konuşmacı ve 3 panelist dijiltal temelinde konuşmalar yapacaklar.

BrandWeek Istanbul'a ücretsiz 5 davetiyemiz var!

Ücretsiz 5 biletten birini kazanmak isteyenler gün içerisinde "#BrandWeekIstanbul 'da olmalıyım çünkü" cümlesini Twitter'dan @webrazzi 'yi de mentionlayarak tamamlayanlar arasından seçilecek. Sonuçları yine bu yazıdan sizlerle paylaşacağız. Yaratıcılık size kalmış :)

Webrazzi okuyucularının yoğun ilgisi ile 5 tweet'i seçmek kolay olmadı bu yüzden bir davetiye daha hediye ettik. BrandWeek Istanbul'a hediye davetiye kazanan 6 Tweet''i buradan bulabilirsiniz.

1)

2)

3)

4)

5)

6)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.