TechCrunch Disrupt Europe etkinlik alanını sizler için gezdik [TC Disrupt Europe]

TechCrunch Disrupt Europe etkinlik alanını sizler için gezdik [TC Disrupt Europe]

berlin-use-thisAna sponsorları arasında olduğumuz TechCrunch Disrupt Europe konferansının etkinlik alanını sizler için gezdik.

Arena Berlin isimli, eskiden kamyon ve otobüs fabrikası olan bir mekanda düzenlenen etkinlik; 1500'e yakın katılımcıya ev sahipliği yapıyor.

İki ayrı bölümden oluşan etkinlik alanında girişte girişimlerin kendilerini tanıttıkları fuar alanını görüyorsunuz. Hemen arka tarafta ise sahnenin kurulu olduğu ve konuşmaların gerçekleştiği bir alan daha var.

Noyan Ayan'ın verdiği tarihi bilgilerle süslü olan video'yu izleyerek etkinlik hakkında genel bir fikir sahibi olabilirsiniz. Video'da da geçtiği gibi Webrazzi olarak buraya 7 kişiyle geldik. Ayrıca 10 yerli girişimin de Türkiye'den bizimle birlikte Berlin'e geldiğini düşünecek olursak Webrazzi sponsorluğundaki Turkish Pavilion'da 30'un üzerinde kişi bulunuyor diyebiliriz.

Tabii etkinlikte yer alan ve Türkçe konuşan kişileri Turkish Pavilion'la sınırlamamak gerekiyor. Türkiye'den Almanya'ya giden birinci, ikinci veya üçüncü nesil çok sayıda girişimci de TechCrunch Disrupt Europe'a katıldı. Hatta etkinliğin düzenlendiği Arena Berlin'in güvenlik şefinin de Türkiye'den olduğunu ekleyelim. :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.