Uçak içi kablosuz internet sağlayıcısı Gogo, Japon Havayolları ile anlaştı

Uçak içi kablosuz internet sağlayıcısı Gogo, Japon Havayolları ile anlaştı

Uçak içi kablosuz internet sağlayıcısı ve uçak içi eğlence servisi Gogo, Japon Havayolları ile anlaşarak, ABD dışına taşmaya başladı ve artık uçaklarda kablosuz internetin bir standart haline gelmesi gittikçe hızlanmaya başladı.

Son olarak ABD iç hat uçuşlarında  yaygınlaşmaya başlayan uçak içi internet hizmeti uygulaması, artık sınırları aşarak, okyanus ötesinde de aktif olmaya başlayacak. Son olarak Delta Havayolları'nın uzun menzilli geniş gövdeli uçaklarına gelmeye başlayan Gogo servisi, son olarak Japonya Havayolları ile de anlaştı. Anlaşmanın ardından, JAL'ın tam 77 uçağının kablosuz internet sağlayıcısı Gogo olacak. Bu aynı zamanda Gogo'nın ABD sınırları ötesinde yaptığı ilk anlaşma özelliğini taşıyor.

Gogo son olarak, ABD, Avrupa ve Atlantik üzerindeki gücünü artırmak için, bugün ve gelecekte kurulacak olan SES uydularının Ku-band frekansını kullanmak için önemli bir anlaşmaya imza atmıştı.

Gogo

Hali hazırda Virgin, Delta, American Airlines, United Airlines ve Air Canada gibi önemli müşterileri bulunan Gogo, Japon Havayolları ile anlaşması sonucunda önemli bir adım attı. Kişisel tahminim, bir sonraki adımda Gogo Avrupa'daki havayolları ile de flört etmeye başlayacak. Bildiğiniz gibi ülkemizde de Türk Hava Yolları'nın da bu konuda bir adım atmış ve THY de uçak içi internet hizmetini bazı uluslararası uçuşlarında vermeye başlamıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.