PlayStation 4 henüz piyasaya çıkmadan ilk yaması çıktı

PlayStation 4 henüz piyasaya çıkmadan ilk yaması çıktı

Sony'nin yeni nesil konsolu PlayStation 4, daha henüz piyasaya bile çıkmadan ilk yamasının çıktığı resmi olarak  Sony'nin blogu üzerinden duyuruldu.

Kuzey Amerika'da 15 Kasım tarihinde piyasada olacak olan PlayStation 4'ün ilk yaması 1.50 ile birlikte bazı önemli geliştirmelere de sahip olacak. Bu yama ile gelecek en büyük özelliklerden bir tanesi de 1.50 versiyonu yüklediğinizde, PlayStation 4'ünüzün artık bir DVD/Blu-ray okucuyusuna da dönmesi olacak.

Sosyal PlayStation

Kısa bir süre önce PlayStation 4 için standlar açılmaya başlanmış ve DualShock 4 kablosuz kontrolörün de detayları iyice belli olmuştu. DualShock 4, oldukça sosyal olacak ve üzerindeki "paylaş" butonu sayesinde, oyundaki son 15 dakikanızı video olarak kaydedebilecek ya da ekran görüntüsü alabileceksiniz. Aynı zamanda bunları Facebook veya Twitter hesaplarınızda da paylaşmanız mümkün olacak.

PlayStation 4, duyurduğu yama ile birlikte gelen özellikler, PlayStation 4'ün tercih edilebilirliğini artıracak boyutta. PS4'ü satın almalarıyla birlikte hemen 300 MB'lık 1.50 yamasını yükleyenler, daha önce belirttiğim gibi PlayStation 4'lerini bir DVD ve Blu-ray oynatıcıya çevirmelerinin yanı sıra, PS Vita'larını da ikinci ekran olarak kullanabilecekler. Bunun yanı sıra, arka planda müzik oynatma gibi seçeneklerle PlayStation 4 daha ilk yamasıyla daha multimedya bir hale gelmiş olduğunu belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.