EmlakDevri.com: Emlak danışmanlarına özel referans ağı

EmlakDevri.com: Emlak danışmanlarına özel referans ağı

Emlak sektörü ekonomik açıdan en büyük ve çeşitlilik açısından en zengin sektörlerden biri. Dolayısıyla bu alanda farklı iş fikirleri hayata geçiriliyor. Emlak danışmanlarını tek çatı altında toplamak isteyen EmlakDevri.com da bunlardan biri.

Sinan İşçimenler ve Ömer İşçimenler tarafından kurulan Emlak Devri, klasik gayrimenkul ilan sitelerinden farklı. Sayıları giderek artan emlak danışmanlarını ana karakter olarak ele alıyor. Bu sayede emlak sektörü için referans kabul edilebilecek sosyal ağ olarak büyümeyi hedefliyor.

emlakdevri.com emlak danismanlari emlak ilanlari

Haziran ayında test versiyonuyla açılan ve Eylül ayı itibariyle yeni tasarımını devreye alan Emlakdevri.com'a üye olan emlak danışmanları, ilanlarını ve iletişim bilgilerini girerek profil oluşturuyor. Ekim ayı itibariyle 1000'e yakın danışmanın kaydolduğu Emlak Devri, danışman profillerine bağlı geliştirdiği referans sistemiyle farkını daha fazla öne çıkarmak istiyor.

Emlak danışmanlarını puanlayın

Söz konusu referans sistemi emlak arayan son kullanıcılara dair bir güven endeksi olarak tanımlanabilir. Danışmanlarla kurulan iletişimin dahi puanlanabildiği geri bildirim seçenekleri var. Evini danışmanlar üzerinden satmak isteyen kullanıcılar da emlak danışmanlarıyla telefon veya mesajlaşma yoluyla kurdukları iletişimi göz önüne alarak bir puanlama yapabiliyor.

emlakdevri.com emlak danismanlari emlak ilanlari 3

EmlakDevri.com, referansları kabul ederken bir değerlendirme yapıyor ancak bu bölüm gerçekten işin en zor tarafı. Zira arama sonuçlarındaki sıralamalarda danışmanların referansları önem taşıyor. Gelir kaynağı emlak danışmanları olduğu için referans sisteminin gerçekten dikkatle yönetilmesi gerekiyor.

Dev İnternet A.Ş.'nin bir projesi olan Emlak Devri, şu anda İstanbul'daki emlak danışmanlarıyla daha sıkı bir ilişki içinde ama yurdun her yerinden emlak danışmanları, mal sahipleri ve son kullanıcılar siteye kayıt olabilir.

Kurucu kardeşlerden Sinan İşçimenler, Emlak Devri'nin hedefini;

Sadece emlak arayanların değil, emlak ile ilgili her türlü bilgi, kişi veya kurumlara ulaşmak isteyen kullanıcıların aklındaki ilk adres olmak

olarak açıklıyor. Kurucular iş tecrübesi açısından bu hedefe ulaşabilir nitelikte ama yukarıda da bahsettiğim gibi oyunu emlak danışmanlarının da şekillendireceğini unutmamak gerekiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.