Android için Mind: Telefon aramalarını da hesaba katan hatırlatma uygulaması

Android için Mind: Telefon aramalarını da hesaba katan hatırlatma uygulaması

Bulut depolama, dosya dönüştürme ve mobil uygulama alanlarında ürün ve hizmet geliştiren Valven, Android için geliştirdiği Mind (Google Play) adlı hatırlatma/görev uygulamasıyla bireysel pazarda adını duyurmak istiyor.

Bana Mailbox'ın kullanım özelliklerini hatırlatan Mind, bu açıdan klasik hatırlatma uygulamalarından sıyrılmayı başarıyor. Örneğin sağa ve sola kaydırma seçenekleri sırasıyla tamamlama ve erteleme görevi görüyor. Mailbox'a benzer şekilde erteleme tarihi için 4 farklı seçenek sunuluyor.

Sesli olarak da hatırlatma girebiliyor ve kayıtlarınızı bulutta saklayıp, istediğinizde senkronize edebiliyorsunuz. Mind, Androidli tabletinizde veya akıllı telefonunuza uygun şekilde görüntüleyebiliyorsunuz.

mind hatirlatma uygulamasi android

Başarılı görseller kullanılmasa da arkaplanda farklı şehirlerin fotoğraflarını kullanarak küçük bir kişiselleştirme yapabiliyorsunuz.

Kişilere hatırlatma ekleyebiliyorsunuz

Mind'in bence en önemli özelliği ise telefon rehberinizdeki kişilere hatırlatma ekleyebilmeniz. Örneklemek gerekirse, 'Sakın Açma' gibi tek bir hatırlatma notu farklı telefon numaralarına atayabiliyorsunuz ve telefonunuz çaldığında 1-2 saniye içinde bu notu görebiliyorsunuz.

valven mind hatirlatma uygulamasi android google play

Yakında Mind'ın iOS ve Windows uygulamaları da yayınlamak isteyen Valven, kullanıcılardan gelecek yorumlara açık ve iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor. Androidli tabletinizde veya telefonunuzda kullanabileceğiniz Mind'ı Google Play'den indirip yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.