Bootcamp Ventures Innovation Xchange 4iX 5-6 Kasım’da düzenleniyor [İndirim kodu]

Bootcamp Ventures Innovation Xchange 4iX 5-6 Kasım’da düzenleniyor [İndirim kodu]

bootcamp-venturesİnternet ve teknoloji sektörüden birçok önemli yabancı yatırımcının katıldığı ve bu yıl 7.'si düzenlecek olan Bootcamp Ventures Innovation Xchange 4iX 5-6 Kasım tarihleri arasında İstanbul Bahçeşehir Üniversitesin de düzenlenecek.

Aralarında 3TS CapitalQualcomm VenturesMiddle East Venture Partners, Fastlane Ventures gibi birçok önemli yerli ve yabancı yatırım fonunun ve sektör lideri şirketlerin temsilcilerinin katılacağı etkinlikte girişimciler fikirlerini 16 farklı ülkeden gelen sektör liderlerine aktarma fırsatı bulacaklar.

5-6 Kasım tarihleri arasında Bahçeşehir Üniversitesin'de düzenlenecek olan etkinlik özellikle yurtdışına açılma planları olan girişimciler için önem taşıyor. Bunun yanı sıra başvuru yoluyla seçilecek 20 girişim de fikirlerini sahnede yatırımcılara aktarma fırsatı bulacaklar. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl'da Webrazzi'ye özel indirim kodunu kullanarak katılımcılar %20'lik bir fiyat indiriminden yararlanabilecekler.  Etkinliğe katılmak isteyen Webrazzi okuyucuları '' SXC23 '' kodunu kullanarak %20 indirimden faydalanabilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.