Sosyal sayaç Saymat.com akıllı hatırlatmalar yapacak

İnternetin bize sunduğu kolaylıklar çoğu zaman basit bir fikirden ileri gelir. Saymat.com da basit bir fikirle hayata geçirilen ve önemli hedefleri olan bir girişim.
Sosyal sayaç Saymat.com akıllı hatırlatmalar yapacak

saymat.com logo ileri geri sayim araciİnternetin bize sunduğu kolaylıklar çoğu zaman basit bir fikirden ileri gelir. Saymat.com da basit bir fikirle hayata geçirilen ve önemli hedefleri olan bir girişim.

İnternetteki geri ve ileri sayım uygulaması olarak tanımlayabileceğimiz Saymat, basit bir sayaçla beklediğiniz bir olaya ne kadar kaldığını veya yaşanan bir olaydan ne kadar uzaklaştığınızı gösteriyor. Bu kayıtlara da 'saymat' adını veriyor.

saymat.com sosyal sayac

Bizzat işime yarayacak bir saymat :)

Saymat ile her türden etkinlik ve özel günleriniz için kendinize özel veya genele açık sayaçlar oluşturabiliyorsunuz. Popüler sosyal meyda araçlarından biri olmak isteyen Saymat, kendi arkaplan ve renk seçeneklerinizi kullanmanıza ve sayacınızı sitenize yerleştirmenize izin veriyor.

Hedefte akıllı hatırlatmalar var

İzmirli firma olan Era Sistem'in mühendisleri Çağdaş Polat, Çağrı Polat ve Özgür Ozan Yılmaz tarafından kurgulanıp hayata geçirilen proje yurt dışına açılmak istiyor ve bunu yapmak için geçerli planları var.

Ana hedef Saymat kullanıcılarına yaklaşan etkinliklerin haberini verebilmek. Yakında eklenecek takip etme sistemi ile etkinliklere dair hatırlatmalar gönderilebilecek. Gelir de bu hatırlatmaların zenginleştirilmesiyle elde edilecek.

Örneğin size bir filmin vizyona girdiğini hatırlattığında sinema bileti, bir doğum gününü hatırlattığında hediye satın alabileceğiniz seçenekler sunacak.

Markaları da sisteme dahil etmek isteyen Saymat, kullanıcı-marka etkileşimini artırmak istiyor. Örneğin bir ürün tanıtım saymatı markaların kullanıcılara geri dönüş yapabileceğini bir kanal olacak. Şu anda saymat sayfalarına yorum ekleyebiliyorsunuz ki bu da kullanıcıların şimdiden bir etkileşim kurmasının yolunu açıyor.

Açıkçası Saymat'ı ilk gördüğümde kendi kendime 'ee bu kadar mı yani' dedim ama üzerine düşününce ve aldığım geri bildirimler neticesinde bir sonraki adımlarda işlevsel bir ürünün ilk adımlarını gördüm. Gelir açısından nereye gideceğini hesaplamak belki biraz zor ama Saymat'ın mobil uygulama olarak sunulması durumunda daha etkin olabileceğini düşünüyorum.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.