Founder Institue CEO'su Adeo Ressi'yle yaptığımız söyleşinin kazananı belli oldu

Sizlere Founder Institue CEO'su Adeo Ressi ile canlı söyleşi yapacağımızı daha önce aktarmıştık.
Founder Institue CEO'su Adeo Ressi'yle yaptığımız söyleşinin kazananı belli oldu

webrazzi_pitch_fellowshipSizlere Founder Institue CEO'su Adeo Ressi ile canlı söyleşi yapacağımızı daha önce aktarmıştık.

Perşembe akşamı gerçekleşen canlı yayın sonunda hem okuyucularımızın hem de Adeo'nun oldukça memnun kaldığını söyleyebiliriz. Toplamda 28 girişimin başvuru formunu doldurarak Adeo'ya ulaştığı canlı yayını, toplamda 2 bine yakın kişi izledi.

Adeo söyleşi içinde geçen sene İstanbul'a yaptığı ziyaretten de bahsetti ve girişimcilerin sunumlarına yer verdi. Birinci olan projenin sahibi, aynı zamanda Founder Institue'nun yeni dönem İstanbul eğitimine de ücretsiz katılım hakkı elde etti. Birinci olan projeyi ise aşağıda sizinle paylaşıyoruz:

Birinci olan isim: Onur Yaman Projesi, ajoen: "My company, ajoen is developing a mobile application to help parents keep their children healthy and ensure that they get good nutrition by analyzing children's food intake and making suggestions accordingly."

Proje tanımından biraz da Türkçe bahsetmek gerekirse, Onur Yaman projesinde bir mobil uygulama geliştirerek çocuk sahibi olan ailelere çocuklarının yediği/içtiği besinleri analiz ederek önerilerde bulunuyor. Adeo'nun bu projeye 10 üzerinden 8 verdiğini de hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.