İlk AVM'sinde yüzde 60 aktif kullanıcı yakalayan Boni yeni AVM'lere açılıyor

İlk AVM'sinde yüzde 60 aktif kullanıcı yakalayan Boni yeni AVM'lere açılıyor

boni logo mobil kampanyaYazılım ve donanım silahını bir arada kullanan mobil sadakat uygulaması Boni, ilk alışveriş merkezindeki performansını açıkladı. Aslanoba Capital'den 1 milyon dolar yatırım alan Boni, yeni adım attığı AVM'lerin de haberini verdi.

Aşağıdaki infografikte de göreceğiniz üzere Boni Android ve iOS uygulamalarıyla şimdiye kadar 12 bin kayıtlı kullanıcı kazanmış  Bu kullanıcıların yaklaşık 7 bini aktif kullanıcı.

Kulağa az gelebilir ama Boni'nin donanımsal olarak dokunduğu AVM'ler çevresinde büyümesi gerektiğini unutmamak lazım. Bu açıdan bakıldığında yüzde 60 oranındaki aktif kullanıcı doğru bir büyüme stratejisi olduğunu gösteriyor.

Toplamda 70 bin TL'lik hediye dağıtıldı

Boni, Marmara Park AVM'de son 1 ayda 500.000, toplamda ise 5 milyon Boni puanı kazandırmış. Kullanıcılar 500.000 defa markalardan teklif almış ve 250 adet hediye dağıtılmış. İlk günden bugüne kazanılan hediyelerin toplam değeri de 70.000 TL olmuş.

Temmuz ayında yenilenen Boni, hem daha iyi bir arayüz hem de farklı etkileşim seçenekleriyle daha verimli bir uygulama halini almış. Son 1 alda Boni ile Marmara Park’ta gezen kullanıcılardan 1.000.000 konum bilgisi alınmış. AVM'ye girenlerin en az 8 mağaza gezdiği tespit edilmiş. Yani Boni, kullanıcı verilerini de derlemeye ve anlamlandırmaya başlamış.

Boni, bugün itibariyle İstanbul dışına çıktı

Marmara Park’ı bir test ortamı olarak gördüklerini söyleyen Boni'nin kurucu ortaklardan Sarper Sılaoğlu (diğer ortak Soner Casur), Boni'nin 9 Eylül’de 2. durağı MetroCity’ye girdiğini paylaştı. Burada 2 haftada yaklaşık 1.000 aktif kullanıcı kazanılmış.

Bugün ise Boni, İstanbul dışındaki ilk AVM'sine adım attı. Corio yönetiminde olan Bursa Anatolium Alışveriş Merkezi de Boni AVM'leri arasına girmiş oldu. Boni'nin yakında İstanbul'daki AVM sayısını artıracağını biliyoruz.

Boni'nin büyümesini AVM tarafında sürdürmeye devam ederken ekibini de genişletmek istiyor. Yukarıdaki AVM'lerden birine uğruyorsanız ve Boni'yi hala kullanmadıysanız Google Play ve App Store'a da uğrayabilirsiniz.

Boni infografik

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.