MobApp Challenge: Ses teknolojilerine ilgi duyan mobil uygulama geliştiriciler aranıyor

MobApp Challenge: Ses teknolojilerine ilgi duyan mobil uygulama geliştiriciler aranıyor

Ses ve iletişim teknolojileri alanında yenilikçi çözümler geliştiren yerli teknoloji şirketi Sestek de yetenekli mobil uygulama geliştiricilerinin bir adım öne çıkması için bir yarışma düzenliyor.

MobApp Challenge adlı yarışma Android ve iOS platformlarında geliştiricilerin Sestek teknolojilerini kullanarak mobil uygulamalar geliştirmesini bekliyor. Yarışmaya üniversitelerin lisans 3. ve 4. sınıf, yüksek lisans ile doktora öğrencilerini kabul eden Sestek, ne başarılı 3 uygulamayı sırasıyla a 5.000 TL, 2.500 TL ve 1.000 TL ile ödüllendirecek.

Yarışma katılacak geliştiricilerden uygulamanın genel amaçları, faydaları ve kullanım biçimlerine dair bilgi veren ve uygulamanın ekran görüntülerini içeren bir PowerPoint sunumunu son başvuru tarihi olan 30 Nisan 2014'e kadar yarışma sayfasına yüklemesi isteniyor.

Başvuru için son tarih 30 Mayıs 2014

Mayıs ayında yapılacak ön değerlendirmenin ardından finale kalan projeler “uygulamada yaratıcılık” kriterine göre değerlendirilecek. Sunumların incelenmesinin ardından ön değerlendirmeyi geçen geliştiricilerin 30 Mayıs 2014 tarihine kadar uygulamalarının son sürümü yine Sestek'e iletmesi gerekecek.

İlk 3 uygulama geliştiricinin kazanacağı ödülün yanısıra iki kişiye jüri özel ödülü olarak  iPad Mini hediye edilecek. Yarışmanın sunduğu ödüllerden ziyade ses teknolojilerine ilgi duyan adaylar için bir kendini gösterme fırsatı sunacağını ve ödül kazanamayan ama dikkat çeken geliştiricilerin Sestek ekibine katılabileceğini de hatırlatmak isterim.

Son olarak Sestek'in Sesli Arama uygulamasının AppStore'dan sonra Google Play'de de yayınlandığını ekleyelim. Sestek'in tüm mobil uygulamalarına şu sayfadan yarışmanın detaylarına şu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.