Nielsen'e göre Türkiye'de en çok reklam yayınlayan web siteleri [Webrazzi PRO]

Nielsen'e göre Türkiye'de en çok reklam yayınlayan web siteleri [Webrazzi PRO]

Her Cuma günü olduğu gibi bugün de Webrazzi PRO'da bu haftanın en çok ilgi çekeceğini düşündüğümüz grafiği ile karşınızdayız.

Bu hafta sizlere Nielsen'in hazırladığı bir grafiği sunmak istiyoruz. 273 web sitesinde yer alan banner reklam alanlarının ölçümlemesini yapan Nielsen Türkiye'nin Türkiye İnternet Reklam Yatırımları Raporu'na göre gösterim bazında en çok reklam gösteren web sitelerini hemen aşağıda bulabilirsiniz.

Webrazzi PRO'ya bu hafta içerisinde girilen ve en çok dikkatinizi çekeceğini düşündüğümüz grafiğe göre Hürriyet.com.tr 3 milyar 254 milyon adet reklam göstererek birincilik ipini göğüslemiş gözüküyor. İkinci sırada ise 2 milyar 873 milyon ile Milliyet.com.tr yer alıyor.

İlk on yayıncıya baktığımızda 9 tanesinin haber ve içerik platformu olduğunu söyleyebiliriz. Listede bulunan diğer isim ise 821 milyonluk gösterim ile yedinci sıradaki sahibinden.com.

turkiye_internet_reklam_yatirimlari_gosterim_bazinda_yayinci_internet_siteleri_siralamasi

Nielsen Türkiye'ye ait çok sayıda veri Webrazzi PRO'da sizleri bekliyor

Aynı zamanda Webrazzi PRO'nun veri ortaklarından biri konumundaki Nielsen Türkiye'ye ait olan çok sayıda grafiğe Webrazzi PRO'da ulaşabilirsiniz. Örneğin İnternet Reklam Yatırımları Raporu'nda en çok reklam gösteren yayıncılara, en çok reklamveren şirketlere ve reklamverenlerin sektörlere göre dağılımına ulaşabilirsiniz.

Bunlar haricinde TV,  radyo, gazete, dergi ve dış mekan ortamlarında da en çok reklamveren şirketlere, yayıncılara ve reklamları hazırlayan ajanslara ulaşmanız mümkün. Konuyla ilgili Nielsen Türkiye'den bilgi almak için şu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Tüm bu verilere ve çok daha fazlasına ulaşmak için ise Webrazzi PRO'ya üye olmanız gerekiyor. Dilerseniz tek kişi için 499 TL + KDV olan Bireysel Paket'i, dilerseniz 5 kişilik ve 799 TL + KDV değerindeki Startup Paketi'ni dilerseniz de 999 TL + KDV'lik 10 kullanıcılı Kurumsal Paketi tercih edebilirsiniz.

Webrazzi PRO'daki tüm paketler 1 yıl için geçerli ve paketleri birbirinden ayıran tek şey kaç kişilik oldukları. Yani veri erişimi ve sistemin tüm özelliklerini kullanma açısından tüm paketlerimiz aynı önceliğe sahip. Webrazzi PRO ile ilgili tüm soru ve görüşleriniz için bize [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.