Calendars 5 uygulaması ile iOS'ta tüm takvimler birarada

Calendars 5 uygulaması ile iOS'ta tüm takvimler birarada

Calendars-5-Readdle'i iOS için yaptıkları başarılı uygulamalardan tanıyoruz. Tarayıcıya ihtiyaç duymadan belgeleri, sayfaları ya da kartvizitleri tarayarak saklayabilen Scanner Pro ve Dropbox, Box, Google Drive ve iCloud gibi servislerle senkronize ederek dosyalarınızı yönetebildiği Documents uygulaması bunların başında geliyor.

Readdle'in yeni uygulaması Calendars 5 uygulaması bugün App Store'da yerini aldı. Kullanıcıların Google takvim ve iOS takvim ile senkronize ederek hızlıca kullanmaya başlayabildiği uygulama yenilikçi özellikler barındırıyor.

Özellikle mobilin hız odaklı olduğunu düşünürsek Calendar 5 bunu başarmış olduğunu söyleyebiliriz. Çeşitli kısaltmalarını anlayabilen uygulamada düzenli tekrar eden etkinlikte oluşturulabilme, etkinliğin adresini yazma yerine haritada işaretleme seçeneği dikkat çeken özellikler arasında yer alıyor. Etkinlik üzerinden kişi isimlerine ulaşmak yerine kişi ismini arayarak etkinliğe ulaşma uygulamayı hızlı ve kolayca kullanmayı sağlıyor.

Tasarımı ve kullanım kolaylığı ile dikkat çeken Calendars 5 hem iPhone hemde iPad'de kullanılabiliyor. Akıllı takvim uygulamalarının fazlaca var olduğu App Store'da Calendar 5'ın farklılıklarını birlikte tanıyalım

Kullanıcılar uygulamayı ilk açtığında basit bir arayüz ile iOS ve Google Takvimi seçerek aktivasyonu gerçekleştirebiliyor. Bundan sonraki adımda kullanıcılar uygulamanın Google takvim ile e-mail adresleri, Google+ kimliği, görevler olmak üzere hangi fonksiyonlarını senkronize edileceğine izin verip kısa bir sürede tüm takvimi başarılı bir şekilde eş zamanlamış oluyorlar.

calendar 5 ekran görüntüsü

Takvimlerde klasik olarak günlük, haftalık ve aylık gösterime ek olarak kullanıcılar Calendar 5'ta etkinlikleri kronolojik sıralama olarak da görebiliyor. iOS takvimde etkinlik oluşturulduğunda kullanıcının adresi yazması gerekirken Calendar 5 harita üzerinden yer belirleme seçeneği ile bir adım öne geçmiş.

Mobil takvimlerin sıkı kullanıcıları için Calendar 5'ın hayatı kolaylaştıran özelliklerinden biri ise kullanıcılar etkinliği sadece tarihe göre aramıyorlar, etkinliğe katılacak isimleri arayıncada ilgili bilgiye ulaşabiliyor. Ayrıca haftanın veya ayın belirli bir gününde sürekli toplantıya katılanlar için etkinlik oluşturmalarına Calendar 5 ile mümkün. Kullanıcılar her ayın ilk salısı yada 3 ayda bir son çarşamba gibi etkinlikler oluşturulabiliyor.

Yeni çıkan uygulamanın fiyatı ilk haftası için 8.99 TL olarak belirlenmiş. Özellikle takvimi etkin kullananlar için makul bir ücret olarak kabul edebiliriz. Uygulamaya buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.