iPhone ya da iPad'inizi tarayıcıya çeviren ve 800 bin kullanıcısı bulunan Scanner Pro güncellendi

iPhone ya da iPad'inizi tarayıcıya çeviren ve 800 bin kullanıcısı bulunan Scanner Pro güncellendi

Özellikle iOS cihazlar için hayatınızı oldukça kolaylaştıran uygulamalar geliştiren Readdle, amiral gemisi olarak nitelendirmemizin mümkün olduğu Scanner Pro uygulamasını güncelledi.

Scanner Pro sayesinde, hiçbir tarayıcıya (scanner) ihtiyaç duymaksızın, makbuzları, belgeleri, sayfaları ya da kartvizitleri tarayarak kendiniz için saklayabiliyor ya da kolayca paylaşabiliyorsunuz.

Bugün gelen 4.5 versiyonu ile birlikte, Scanner Pro'da artık kamera üzerinden gerçek zamanlı bir sınır tespiti yapabiliyor. Kısacası, siz kameranız aracılığıyla bir belgeyi tararken, yazılı kısmın bulunduğu alanı otomatik olarak algılayıp, işinizi büyük oranda kolaylaştırıyor.

iPhone ya da iPad'inize indireceğiniz Scanner Pro uygulamasıyla portatif bir tarayıcıya sahip olmuş oluyorsunuz. Uygulamayı test ettiğim aşamada bunu ciddi şekilde anladım. Örneğin kartvizit alışverişleri sonrasında kartvizit yığınını elinizde taşımak zorunda değilsiniz. Scanner Pro ile aldığınız kartvizitleri tarayarak, anında Dropbox'ınızdaki ya da Google Drive'daki klasörünüze aktarabiliyorsunuz. Aynı zamanda taradığınız bir belgeyi, anında PDF haline getirip, e-posta ile iletmeniz de sadece birkaç saniyenizi alıyor. Her ne kadar bu benim en basit kullanım örneklerimden biri olsa da, tarayıcılarla daha çok işi olan pek çok kullanıcının işine çok yarayabilecek bir uygulama.

2009 yılında piyasaya çıkmış olan Scanner Pro uygulaması, şu anda toplamda 800 binden fazla kullanıcı tarafından kullanılıyor. Apple tarafından pek çok defa öne çıkarılan uygulamalar arasında yer alan Scanner Pro, bence bu başarıya layık bir uygulama. 6.99 dolar karşılığında uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.