Limango, Outlet ile kampanyalardaki zaman sınırı olmadan satışa başlıyor

Limango, Outlet ile kampanyalardaki zaman sınırı olmadan satışa başlıyor

Yaz mevsiminin bitmesi ile e-ticaret sektöründe hareketlilik yeniden başladı. Yeni girişimlerin artışı kadar varolan şirketlerin yeniliklerinde de artış var.

Bu yeniliklerinden biri de özel alışveriş sitelerinden Limango'dan geldi. Limango kısa zaman önce yeni satış kanalı olan Limango Outlet ile stoklu ve sürekli ürünlerin satışına başladı. Giyim, Ev, Kozmetik, Teknoloji kategorilerinden ürünlerin satılacağı Limango Outlet'te şu an için 3000'den fazla ürün bulunuyor.

Özel alışveriş sitelerinin zaman sınırlı satışına karşı Limango Outlet'te zaman sınırı olmadan alışveriş yapılabiliyor ama stok fazlası ürünler satıldığı için beden çeşitliliği ve renk seçenekleri bulunmuyor.

limango-outlet-ekran-goruntusu

Limango'nun dikey kollarından biri olarak nitelendirebileceğimiz Limango Outlet'de, ana kategorilerin dışında alt kategoriler belirlenmiş. Ek olarak filtreleme seçenekleri sunulmuş fakat bu seçenekler sadece renk ve marka ile sınırlı. Fiyatlar yönüyle indirimli satış yapma konseptinde çalışan özel alışveriş sitesinin outletini, ürünlerin daha da ucuzlaması olarak düşünebiliriz.

Özel alışveriş kulüplerinin çalışma modeli markaların stok fazlası ürünlerini stok tutmadan talep toplayarak satmak üzerine. Limango Outlet ile böylece özel alışveriş kulübünün stok fazlası da satışa sunulmuş oluyor. Özel alışveriş kulüplerinin çalışmadığı modelde stoklu olarak çalışan Limango Outlet'in bu anlamdaki belki de en güzel özelliği tek sepette tek kargo ücreti ödeyerek ürünlerine sahip olunabiliyor olması.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.