Facebook ve Twitter arkadaşlarınızın paylaştığı haberler Yandex Haberlerim'de buluşuyor

Facebook ve Twitter arkadaşlarınızın paylaştığı haberler Yandex Haberlerim'de buluşuyor

Yandex, yeni bir hizmetini daha Türk kullanıcılarına açıyor. Yandex.Haberler hizmetinin içinde kurgulanan yenilik bir sosyal haber okuma uygulaması olarak tanımlanabilir.

Haberlerim adı verilen bu yeni interaktif hizmete Facebook ve/veya Twitter hesaplarınızla bağlanyıp biraz beklediğinizde size özel bir haber akışıyla karşılaşıyorsunuz. Yandex.ru altındaki bu hizmette farklı sosyal medya hesaplarını kullanmak da mümkün.

Haberleriniz ekranınıza geldikten sonra filtreleme özellikleriyle en son haberler veya önemli haberler arasında seçim yapmak; sadece haberleri veya tüm güncellemeleri seçerek haber akışınızı biraz isteklerinize uygun hale getirebiliyorsunuz.

yandex haberlerim

Haberlerim sayfasında görüntülenen haberler hem arkadaşlarınızın paylaşımlarından hem de benzer haberlerden oluşuyor. Bir haberi hangi arkadaşınızın paylaştığını görebiliyor ve doğrudan cevap verebiliyorsunuz. Haberleri okumak içinse ilgili siteye gitmeniz gerekiyor.

Sosyal ağlarda arkadaşlarınızın paylaştığı haberleri önemsiyorsanız ve tekrarlardan şikayetçiyseniz Yandex Haberlerim'i günde en az 1 kez ziyaret etmenizde fayda var. Ancak mobil cihazınızda sosyal haber uygulamalarından birini kullanan biriyseniz Yandex Haberlerim çok da ilginizi çekmeyebilir.

yandex haberlerim 2

Yandex, Haberlerim sayfasının ana ekranında yer alan farklı haber kaynaklarını akışınıza ekleyebileceğinizi de hatırlatayım. Bu listede Webrazzi yer almıyor ama zaten bu yazıyı okuyorsanız Webrazzi'yi takip ediyorsunuz demektir. ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.