Aslanoba Capital'den GuvenRehberi.com'a yatırım geldi

Aslanoba Capital'den GuvenRehberi.com'a yatırım geldi

E-ticaret sitelerinin sistemlerine ekledikleri kod sayesinde kullanıcıları tarafından değerlendirilmesine ve bunun üzerinden siteler için referans oluşturulmasına imkan sağlayan GüvenRehberi.com'a Aslanoba Capital'den yatırım geldi.

8 ay önce Alpaslan Topçu ve Onur Onat tarafından kurulan Güven Rehberi kendisini e-ticaret sitelerinin müşterileri için referans pazarlaması yapan bir SaaS şirketi olarak tanımlıyor.

İmza fotoğraf

Aldıkları yatırımla ilgili Güven Rehberi CEO'su Onur Onat şunları söyledi:

“Tüketicileri, şikayetlerini olduğu kadar memnuniyetlerini de ifade etmeye teşvik eden, güvenilir ve tarafsız sistemimiz sayesinde doğru online yorum platformu arayışına ve bundan daha da ötesine cevap veren mükemmel bir sistem sunuyoruz. Aslanoba Capital ile gerçekleştirdiğimiz bu yatırım anlaşması ile çok daha hızlı büyüyeceğimiz bir ivme yakalayacağımıza inanıyoruz. E-ticaret sektöründe bulunanlar için artık memnun olmuş müşterilerinin referansları ile daha çok müşteri ve daha çok satışa erişmek çok kolay olacak. Hedefimiz Türkiye e-ticaret sektörünün gelişimine katkıda bulunmak ve online alışverişten tedirgin olan kitleyi de sektöre kazandırmaktır. Bu yatırımın taraflar için hayırlı olmasını dilerim.”

Temel prensip olarak e-ticaret sitelerinin bilinirliklerinin artması ve yeni müşteriler kazanmalarını hedefleyen Güven Rehberi'nin Aslanoba Capital'den aldığı yatırım miktarı hakkında şu an için bilgimiz yok. Önümüzdeki günlerde konuyla ilgili yeni bilgiler alırsak mutlaka paylaşacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.