Copub.com: Beriltech'ten şirketlere özel görev yönetim uygulaması

Copub.com: Beriltech'ten şirketlere özel görev yönetim uygulaması

Türkiye'nin internet şirketleri arasında hatırı sayılır bir yeri olan Beriltech, şirketler üzerine odaklanan projelerine bir yenisini ekliyor. Copub.com şirketler için bulut tabanlı yeni bir görev ve iş yönetim aracı olarak hizmet sunacak.

Copub, Beriltech'in şirket platformu Şirketçe için tamamlayıcı bir proje niteliğinde. Şirket e-postası ile kayıt olunabilen platform (aslında platform demek için biraz erken) kullanıcılarına kişi profilleri üzerinden en basit haliyle görev yönetimi, not tutma, şirket içi ve şirket dışı iletişim kurma şansı veriyor.

copub sirketce sirkt proje yonetim uygulamasi

Henüz test aşamasında

Açıkçası Copub.com'u sadece işlev ve arayüz açısından değerlendirmek acımasız yorumların da gelmesine neden olabilir ama henüz projenin resmi bir tanıtımı yapılmış değil.  Dolayısıyla gerekli düzenlemeler muhakkak yoluna konulacaktır. Yine de şirket sayfalarına Google reklamları yerleştirilmesine bir anlam veremedik.

Şimdilik Beriltech'in elinde Şirketçe gibi bir marka ve platform ile bu işi yaptığını göz önünde tutmakta fayda var ki şirket sayfalarında bu etkiyi görmek mümkün.

copub sirketce sirkt proje yonetim uygulamasi.jpg 2

Bu tür şirket içi organizasyonel veya proje yönetimi tarzındaki uygulamalar için ülkemiz biraz geç kaldı. Dünyada Yammer çok yol aldı ama KOBİ'lerimizin bizim kullandığımız yabancı servisleri kullanmadığını, dolayısıyla böyle bir hizmetin etkili olabileceğini tahmin edebiliyoruz.

İngilizce ve Türkçe dillerinde hizmet sunan Copub.com'u önümüzdeki dönemde daha geniş şekilde ele alabilmeyi diliyorum. Şimdilik üye olarak siz de gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.