Türkiye'nin ilk uluslararası SEO konferansı SEOZONE 2013, 21 Eylül'de düzenlenecek

Türkiye'nin ilk uluslararası SEO konferansı SEOZONE 2013, 21 Eylül'de düzenlenecek

SEO yani Arama Motoru Optimizasyonu; tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de oldukça önem verilen, değerli bir konu başlığı. Bu yazıda ise Türkiye'de SEO'ya ilgi duyanlar için oldukça güzel bir gelişmeyi sizlerle paylaşacağız.

21 Eylül 2013'te, Türkiye'nin uluslararası çaptaki ilk SEO konferansı düzenleniyor.

SEO konusunda danışmanlık başta olmak üzere çeşitli hizmetler sunan SEOZEO'nun organize ettiği konferans, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre Sarayı'nda düzenlenecek.

Konferansın konuşmacıları arasında Majestic SEO'nun Pazarlama Direktörü Dixon Jones, dünyanın en popüler SEO ajanslarından Distilled'ın danışman ekibini yöneten Stephanie Chang ve Google'dan Berna Eriş gibi isimler bulunuyor.

Webrazzi okuyucularına özel 60 Euro'luk indirim

Gelelim başlıkta da paylaştığımız indirim koduna. SEOZONE 2013 için bilet almak isteyenler, dilerlerse PayU ile taksitli olarak ödemelerini gerçekleştirebiliyorlar. Ayrıca şu an için 187 Euro olan bir kişilik bilete "WEBRAZZI60" kodunu kullanarak 60 Euro'luk indirimle 127 Euro karşılığında sahip olabilirsiniz. İndirim, kodu kullanarak bilet satın alan ilk 20 okuyucumuz için geçerli.

Uluslararası konuşmacıları ile dikkat çeken SEOZONE 2013, sık sık vurguladığımız gibi SEO konusunda ülkemizde bir ilk olarak değerlendirilebilir. Konferansın Türkiye'deki SEO meraklılarını bir araya getireceğini tahmin etmek güç değil, şimdiden etkinliğe katılacak herkese öğretici ve yararlı bir gün diliyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.