Webrazzi PRO'da haftanın grafiği: Gold.com.tr'de en çok ziyaret edilen ürün kategorileri

Webrazzi PRO'da haftanın grafiği: Gold.com.tr'de en çok ziyaret edilen ürün kategorileri

Her hafta olduğu gibi yine Webrazzi PRO'da haftanın grafiği ile karşınızdayız.

Webrazzi PRO'ya bu hafta 21 yeni içerik eklendi. Söz konusu içerikler arasında en çok ilginizi çekebilecek olanı ise bu yazıda sizlerle paylaşıyoruz.

Bu haftanın grafiği; Webrazzi PRO'nun veri ortaklarından biri olan Gold.com.tr'de en çok ziyaret edilen ürün kategorileri.

Bu arada Webrazzi PRO'da veri ortağı olan Gold.com.tr ile ilgili çok çeşitli veriye Webrazzi PRO'dan ulaşabilirsiniz. Örneğin tüm bu kategorilerde dönüşüm oranı en yüksek olan ürünler, sitenin ziyaretçi sayıları ve gerçekleştirilen mailing kampanyalarıyla ilgili veriler Webrazzi PRO'da sizleri bekliyor.

Aşağıda sizlerle paylaştığımız grafik üzerinde de görebileceğiniz gibi; Gold.com.tr'de en çok ziyaret edilen ürün kategorisi yüzde 36.67'lik bir oranla cep telefonu. Cep telefonunu yüzde 8.4 ile televizyon, 8.72 ile bilgisayar ve 7.21'le de tablet takip ediyor. 8 kategorinin tamamını aşağıdaki grafikte bulabilirsiniz.

goldcomtrde_en_cok_ziyaret_edilen_urun_kategorileri_b

Webrazzi PRO ücretli bir platform. Ancak üye olmadan da Webrazzi PRO'da arama yapabilirsiniz. Bunun için sitenin sağ üstüne bulunan arama kutusunu kullanmanız yeterli. Örnek bir "cep telefonu" araması ise şurada.

Webrazzi PRO'da şu an 3 farklı hesap bulunuyor. Bu hesapları birbirinden ayıran tek unsur kullanıcı sayıları. Bireysel hesabı 1 kişi, Startup Paketini 5 kişi, Kurumsal Paketi ise 10 kişi kullanabiliyor. Fiyatlar ve diğer detaylar için şu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.